Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Abba δεν επιθυμούν να ανέβουν στη σκηνή της Eurovision στη Σουηδία το 2024

Οι Abba δεν επιθυμούν να ανέβουν στη σκη...

«Δεν θέλω να το κάνω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι, eίναι το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι - είναι όχι», ανέφερε ο Benny Andersson σε εκπομπή του BBC

Δύο μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Abba, ο Μπιόρν Ουλβίους (Björn Ulvaeus) και ο Μπένι Άντερσον (Benny Andersson) σε συνέντευξή τους στην εκπομπή «Newsnight» του Βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC υποβάθμισαν την προοπτική να εμφανιστούν στην επόμενη διοργάνωση της Eurovision που θα φιλοξενηθεί το 2024 στην Σουηδία μετά τη νίκη της Loreen στο Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες.

Σημειώνεται ότι η νίκη της Σουηδής τραγουδίστριας Λορίν (η 2η της στη Γιουροβίζιον μετά το 2012 και το «Euphoria») πριν από λίγο καιρό στο Λίβερπουλ της Μ. Βρετανίας προκάλεσε άμεσες εικασίες ότι οι Abba θα μπορούσαν να εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο στη σκηνή της Eurovision. Η Σουηδία φιλοξενεί τον αγαπημένο διαγωνισμό στην 50ή επέτειο της νίκης του συγκροτήματος με το τραγούδι «Waterloo», της πρώτης για τη χώρα.

Ωστόσο, στην εκπομπή Newsnight ο Άντερσον δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση» το συγκρότημα να εμφανιστεί.

«Δεν θέλω να το κάνω. Και αν δεν θέλω εγώ, δεν θα το κάνουν και οι άλλοι. Είναι το ίδιο και για τους τέσσερις μας. Αν κάποιος πει όχι - είναι όχι», είπε.

Από την πλευρά του ο Μπιόρν Ουλβίους πρόσθεσε: «Μπορούμε να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των Abba χωρίς να είμαστε στη σκηνή».

Το θρυλικό συγκρότημα κατέκτησε την πρώτη θέση στις 6 Απριλίου του 1974 στην σκηνή του 19ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς.

Τότε ήταν και η 1η συμμετοχή της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον με τη Μαρινέλλα και το «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου» που κατετάγη 11ο στη βαθμολογία.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight