Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023 - Βεργής: Δεν με ψήφισα ούτε εγώ ούτε και η σύζυγός μου - Αναζητώ τον μοναδικό ψηφοφόρο μου

Εκλογές 2023 - Βεργής: Δεν με ψήφισα ούτ...

«Έχει τύχει να συμμετέχω σε εθνικές εκλογές και να μην έχω πάρω ψήφο τώρα τουλάχιστον πήρα μία»,

Τον ψηφοφόρο που του χάρισε την μια και μοναδική ψήφο στην περιφέρεια της Α΄Αθήνας αναζητά ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων Δημοσθένης Βεργής.

Όπως αποκαλύπτει τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του Σβετλάνα, δεν συμμετείχαν χθες στην εκλογική διαδικασία, καθώς βρίσκονταν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων είναι σημαντικό για εκείνον να βρεθεί με τον άνθρωπο που του χάρισε την μια ψήφο και την 36η θέση στην εκλογική αναμέτρηση. «Έχει τύχει να συμμετέχω σε εθνικές εκλογές και να μην έχω πάρω ψήφο τώρα τουλάχιστον πήρα μία. Μάλιστα ψάχνω να βρω τον άνθρωπο αυτό που με επέλεξε για να τον ευχαριστήσω και να του κάνω και το τραπέζι. Ήταν μεγάλη έκπληξη αυτή για μένα. Θα ζητήσω και θα ψάξω να βρω αυτόν που με ψήφισε. Πρέπει να βρω αυτό το ψηφοδέλτιο, το θέλω ενθύμιο», αναφέρει ο Δημοσθένης Βεργής.

«Ήμασταν στην Μύκονο κι εγώ και η σύζυγος μου η Σβετλάνα χθες για διακοπές. Δεν ψηφίσαμε γιατί δεν γινόταν. Άλλωστε δεν είχα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στο νησί γιατί η συμμετοχή μου ήταν μόνο για την Αθήνα», προσθέτει. Ο λόγος που δεν συμμετείχε στις εκλογές με ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήταν καθαρά οικονομικός. «Για να κατεβάσεις ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήθελες 150χιλ ευρώ, λεφτά που δεν είχα την όρεξη πλέον να δώσω. Έτσι πληρώσαμε εγώ και η γυναίκα μου παράβολα της τάξεως των 300ευρώ για την συμμετοχή μας, αλλά μόνο για την Αθήνα», σημειώνει.

Ως οικολόγος ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων εύχεται κάποια στιγμή οι ψηφοφορία να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο. «Eδώ και χρόνια κάνω μια μεγάλη διαμαρτυρία, για την καταστροφή του περιβάλλοντος που σημειώνεται με τα χιλιάδες δέντρα που κόβονται, προκειμένου να γίνουν χαρτί για ψηφοδέλτια αφίσες. Οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο κάτι που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το καταφέρει αυτό, διότι προωθεί και πιστεύει στην πράσινη ανάπτυξη. Έτσι εύχομαι κάποια στιγμή να ψηφίζουμε όλοι ηλεκτρονικά. Όσο για τις επόμενες εκλογές πιστεύω στην αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ», υποστηρίζει ο κ. Βεργής.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις