Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Διακρίσεις για τον Αρίωνα στο Διασυλλογικό

Διακρίσεις για τον Αρίωνα στο Διασυλλογικό

Συγκομιδή 7 μεταλλίων και 71 βαθμών αξιολόγηση

Με σημαντικές διακρίσεις για τον Αρίωνα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διασυλλογικών αγώνων με το πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών & Κ20 στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13–14/5 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Οι συλλογικές και ατομικές προσπάθειες των 16 αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα του συλλόγου οδήγησαν στην συγκομιδή 7 μεταλλίων και 71 βαθμών αξιολόγησης οδηγώντας στην κατάκτηση της 10ης θέσης στην Α/Γ και της 12ης στην Κ20 μεταξύ 44 συλλόγων που συμμετείχαν από όλη την Πελοπόννησο την Δ. Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.
Ξεχώρισε η εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ γυναικών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Οι: Ραφαέλα Ανετοπούλου, Λυδία Σταυροπούλου, Νεφέλη Ντζουμάνη και Κατερίνα Καρανάσσου δίνοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους στο τέλος των αγώνων με το εξαιρετικό 4΄17΄΄14 (νέο ρεκόρ συλλόγου) που πέτυχαν, έπιασαν το όριο υψηλής βαθμολόγησης / πρόκρισης. Δεδομένου ότι τα ¾ των κοριτσιών ανήκουν στην Κ18 αυξάνουν οι προσδοκίες για το Πανελλήνιο της κατηγορίας τους.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports