Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευσταθία Γιαννιά: Επίσκεψη στα εργοτάξια της Πατρών- Πύργου

Ευσταθία Γιαννιά: Επίσκεψη στα εργοτάξια...

Στην Αχαΐα

Τα εργοτάξια της Πατρών- Πύργου εντός της Αχαΐας, επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, "είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για την εξέλιξη των εργασιών. Η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου που φέρει τη «σφραγίδα» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελούσε διαχρονικό αίτημα φορέων και κατοίκων της Αχαΐας και της Ηλείας, καθώς εκτός από την οδική ασφάλεια θα συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής με την ταχύτερη διακίνηση αγαθών και προϊόντων.

«Η Νέα Δημοκρατία παρέλαβε ένα έργο κατακερματισμένο, αντικείμενο των διαπλεκόμενων ρυθμίσεων της προηγούμενης κυβέρνησης και κατάφερε όχι μόνο να το θέσει σε τροχιά υλοποίησης, αλλά να το παραδώσει και αρκετούς μήνες νωρίτερα από τον προβλεπόμενο συμβατικό χρόνο, στις αρχές του 2025. Ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου θα έχει μήκος 74,5 χιλιόμετρα, το πλάτος του οδοστρώματος θα υπερβαίνει τα 21 μέτρα, ενώ το παράπλευρο και κάθετο οδικό δίκτυο θα έχει μήκος 124 χιλιόμετρα. Ο νέος αυτοκινητόδρομος είναι ένα ακόμη δείγμα της αξιοπιστίας της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε η κα Γιαννιά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις