Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερντογάν: Ο Κιλιτσντάρογλου δεν μπορεί να κερδίσει με τους τρομοκράτες

Ερντογάν: Ο Κιλιτσντάρογλου δεν μπορεί ν...

Νέα "πυρά"

Στο CNN Turk και το Kanal D έδωσε την πρώτη συνέντευξη του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις εκλογές που έγιναν στην Τουρκία στις 14 Μαΐου.

Με τον… αέρα του φαβορί στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα “πυρά” κατά του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. “H αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με τη στήριξη τρομοκρατικών οργανώσεων”, είπε χαρακτηριστικά, υπονοώντας την ανοιχτή στήριξη που έχει εκφράσει στον υποψήφιο της αντιπολίτευσης το φιλοκουρδικό HDP, το οποίο έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές από τον “σουλτάνο” για σχέσεις με το ΡΚΚ. 

 “Ο λαός δεν ψηφίζει τρομοκρατικές οργανώσεις. Περιμένουμε από τον κ. Κιλιτσντάρογλου να κάνει τη χάρη στον εαυτό του και στο έθνος του και να ασκήσει καθαρή πολιτική. Η συμπεριφορά του CHP και του κ. Κεμάλ ήταν… κλασική. Δεν σταμάτησαν τις προσπάθειες τους να εξαπατήσουν το έθνος, ακόμα και το βράδυ των εκλογών. Δεν μπορούν να σταματήσουν να λένε ψέματα. Τους έχει γίνει συνήθεια. Αν και ήξεραν ότι ήμασταν μπροστά (σ.σ. στα αποτελέσματα), έλεγαν “είμαστε μπροστά, θα κερδίσουμε”. Και δεν κοκκινίζουν, όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια”. 

Στη συνέχεια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα διατελέσει προσωρινός πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, ως γηραιότερος βουλευτής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις