Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάρκο Μενγκόνι: Δημοσιεύματα τον θέλουν σε σχέση με τον Μαχμούντ

Μάρκο Μενγκόνι: Δημοσιεύματα τον θέλουν ...

Ο τραγουδιστής που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα στη φετινή Eurovision, λέγεται πως είναι σε σχέση με έναν πρώην εκπρόσωπο του μουσικού διαγωνισμού

Ο Ιταλός Μάρκο Μενγκόνι έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, μετά την ερμηνεία του στον διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Due Vite».

Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ιταλία στον διαγωνσμό τραγουδιού γοήτευσε το κοινό, όχι μόνο με την ερμηνεία, αλλά και την εμφάνισή του.

Τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις φήμες να τον θέλουν σε σχέση με τον τραγουδιστή Mahmood.

Ο Mahmood είχε περάσει κι εκείνος στο παρελθόν, από τη σκηνή της Eurovision, ενώ το 2019 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Το 2022 έλαβε μέρος ξανά ενώ & φέτος στο Λίβερπουλ εμφανίστηκε τη βραδιά του τελικού και τραγούδησε για λίγα λεπτά στο μουσικό διάλειμμα πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, το εμβληματικό τραγούδι "Imagine".

Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τους δύο άνδρες σε σχέση, ενώ αναφέρουν επίσης, πως είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθείς και διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight