Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με όρους ...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο 53χρονος όσο και ο 54χρονος συγκατηγορούμενος του, αρνήθηκαν την οποιαδήποτε εμπλοκή στην αρπαγή και δολοφονία του νεαρού φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως οι κατηγορούμενοι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό τμήμα.

Μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν χθες οι συνήγοροί τους, περί ακυρότητας της διαδικασίας, οι δύο κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες μετά από ένταλμα των δικαστικών Αρχών, το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθούν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αρπαγής κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου φοιτητή, που τους απαγγέλθηκαν στο πλαίσιο της νέας έρευνας που ξεκίνησε για την υπόθεση μετά την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό των βασικών κατηγορουμένων, με εντολή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο είχε διατάξει, με βάση στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, να ελεγχθεί ο ρόλος εννέα προσώπων μεταξύ των οποίων και η οικογένεια , σύζυγος και δύο αστυνομικοί γιοι, του εγκέφαλου του εγκληματικού σχεδίου ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον πολυετή κάθειρξη σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό.

Στην λίστα των προσώπων που περιλαμβάνονται στη νέα δικογραφία είναι και οι δύο κατηγορούμενοι που σήμερα βρέθηκαν ενώπιον του Ανακριτή στους οποίους αποδίδεται ότι μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου φοιτητή.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν και οι δύο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία, αστυνομικοί, για τις ίδιες κατηγορίες με τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα βάση των ενταλμάτων σύλληψης.

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις