Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα φαβορί - Άφωνοι οι παίκτες στον εξώστη

MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα...

"Για μένα είσαι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef όλα αυτά τα χρόνια που ο διαγωνισμός είναι στον αέρα. Το λέω και το εννοώ", σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στην χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2023 Άγγελος, Αλέξανδρος και Ηλίας κλήθηκαν να υπερασπιστούν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

 Η μαύρη καμπάνα έκρυβε μία έκπληξη. Ο βραβευμένος σεφ με αστέρι Michellin, Luca Piscazzi έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη μαγειρίτσα με θαλασσινά, την οποία οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αντιγράψουν με όση το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια γεύσης, υφής και εμφάνισης.

Μετά την κριτική που δέχθηκαν από τους τρεις σεφ, Άγγελος και Αλέξανδρος κέρδισαν από μία θέση στον εξώστη και την τελική 7άδα του MasterChef 2023, αναγκάζοντας τον Ηλία Κιαζόλι, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το φετινό έπαθλο, να παραδώσει την ποδιά και να αποχωρήσει από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Στις τελευταίες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Ηλίας Κιαζόλι δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είμαι χαρούμενος γενικά. Πέρασα πολύ ωραία φέτος, πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά και κρατάω μόνο τα θετικά. Θέλω να δω στον τελικό τον Πορφύρη, τον Άγγελο, τον Άλεξ και τον Τράκα. Σας συμπαθώ όλους αλλά έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Κουτσόπουλο», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι.

«Για μένα είσαι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef όλα αυτά τα χρόνια που ο διαγωνισμός είναι στον αέρα. Το λέω και το εννοώ», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, άποψη που υιοθέτησε και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οι συμπαίκτες του στον εξώστη μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που αποχώρησε, δηλώνοντας έκπληκτοι που ένα από τα μεγάλα φαβορί δεν πέρασε στην τελική 7άδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight