Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα- Ν.Δ.: H Ευσταθία Γιαννιά σχολιάζει το debate

Αχαΐα- Ν.Δ.: H Ευσταθία Γιαννιά σχολιάζε...

Η ανακοίνωση

H υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔκαι Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά, σχολιάζει το χθεσινό debate των αρχηγών των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊού.

Σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει:  Στον απόηχο του debate των πολιτικών αρχηγών εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά  σχολίασε πως «σε όλη τη διάρκεια του debate ήταν εμφανής η πολιτική υπεροχή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος επέλεξε συνειδητά αντί να αναλωθεί απαντώντας στις επιθέσεις που δέχτηκε, με προγραμματικό και σαφή λόγο να μιλήσει για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον.

Σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα και τις γενικόλογες τοποθετήσεις του που υποδηλώνουν άγνοια και προσπάθεια παραπλάνησης, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. παραδέχτηκε ναι μεν με ειλικρίνεια προβλήματα και αναγνώρισε λάθη, όμως «μίλησε» με τη γλώσσα της αλήθειας και της λογικής που αντανακλά την αξιοπιστία της κυβέρνησης και εγγυάται τα επόμενα σταθερά και τολμηρά βήματα της χώρας μας Μπροστά!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις