Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δια Πυρός": Στα Λουτρά Κυλλήνης η άσκηση της Πυροσβεστικής για την αντιπυρική περίοδο

"Δια Πυρός": Στα Λουτρά Κυλλήν...

Στις 15 Μαΐου

Στα Λουτρά Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί η φετινή άσκηση προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και προκειμένου, να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση φορέων, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2023, ημέρα Δευτέρα και Ω/10:30’, Άσκηση Πεδίου Αντιμετώπισης Δασικής Πυρκαγιάς Μεγάλης Έκτασης, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023» σε πραγματικές συνθήκες, στην Τ.Κ. Βρανά, προς τη τοποθεσία Λουτρά Κυλλήνης, στη θέση «Άγιος Διονύσιος», του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης., δικαιοδοσίας της Π.Υ. Λεχαινών, της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.
2. Αντικειμενικός σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης, είναι η διαπίστωση σε ρεαλιστικές συνθήκες της επιχειρησιακής ετοιμότητας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς του, η μείωση του χρόνου ανταπόκρισης, καθώς και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση Φορέων και Αρχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις