Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Μπαρής: Ανακοίνωσε άλλους έξι υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Θ. Μπαρής: Ανακοίνωσε  άλλους έξι υποψήφ...

Με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο»

Άλλους έξι υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

"Και οι νέοι υποψήφιοι συνδυάζουν εμπειρία και ικανότητες, έχουν επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική πορεία και διαθέτουν αποδεδειγμένα γνώση ο καθένας στον τομέα του, αλλά και ισχυρή διάθεση προσφοράς.

Πρόκειται για τους, Κώστα Κοσμόπουλο από το Καλούσι, Ανδρέα Μιχαλόπουλο από το Βασιλικό, Νίκο Σκέντζο από τα Λακκώματα, Χριστίνα Αγγελετοπούλου- Μπουρή από το Ίσωμα, Κώστας Γιαννικόπουλος από το Βασιλικό και Μαργαρίτα Γεωργοπούλου- Καλυβιώτη από τη Χαλανδρίτσα.

«Η αυτοδιοικητική μας οικογένεια μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, με ανθρώπους που προέρχονται από όλους τους τομείς της καθημερινής δραστηριότητας, εκπροσωπώντας όλες τις κοινωνικές ομάδες. Νέοι και παλαιότεροι, άνδρες και γυναίκες, συστρατεύονται στη συλλογική μας προσπάθεια. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχομαι καλό αγώνα», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής.

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

-Κώστας Κοσμόπουλος  από το Καλούσι

Ο Κώστας είναι ελεύθερος επαγγελματίας, οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών. Με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς την περίοδο 2015-2019 διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Καλουσίου έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον τόπου του. Δυναμικός και διεκδικητικός γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής, ενώ αναγνωρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής συστρατεύεται στο συλλογικό αγώνα.

 

-Ανδρέας Μιχαλόπουλος από το Βασιλικό

Ο Ανδρέας είναι συνταξιούχος εργολάβος- κατασκευαστής, μόνιμος κάτοικος του Βασιλικού, οικογενειάρχης με τέσσερα παιδιά και ευτυχισμένος παππούς με εννέα εγγόνια. Άνθρωπος δραστήριος, έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των συνδημοτών μας, αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στα κοινά και στον αθλητισμό, καθώς για αρκετά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος του ΑΟ Βασιλικού.

 

-Νίκος Σκέντζος από τα Λακκώματα

Ο Νίκος, ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πατέρας τριών παιδιών. Αυτοδημιούργητος με διάθεση προσφοράς στον τόπο καταθέτει στην προσπάθεια της παράταξης τις γνώσεις και την εμπειρία του και από την ενασχόληση του με τα κοινά, καθώς την περίοδο 2003-2007 είχε διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας. Αφουγκραζόμενος τις σκέψεις και ανησυχίες των συνδημοτών του πιστεύει στην ενεργό συμμετοχή στα κοινά και στη δράση για το κοινό καλό.

 

-Χριστίνα Αγγελετοπούλου- Μπουρή από το Ίσωμα

Η Χριστίνα Αγγελετοπούλου- Μπουρή (χήρα) Αλεξίου Μπουρή αποτελεί παράδειγμα δύναμης και εργατικότητας. Μητέρα τριών παιδιών ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, έχοντας αναλάβει πολλαπλούς ρόλους που καθιστούν την καθημερινότητα σε αγώνα διαρκείας. Άνθρωπος της δράσης με πείσμα και αγάπη για τον τόπο της με την υποψηφιότητά της στέλνει ηχηρό μήνυμα ό,τι στη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται και πως χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τις μεγάλες ή και μικρότερες κατακτήσεις.

 

-Κώστας Γιαννικόπουλος από το Βασιλικό

Ο Κώστας, αγωνιστής της ζωής, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δυο παιδιών. Είχε τη χαρά να μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια δραστήρια και γνωστή για την προσφορά στον τόπο, καθώς ο πατέρας του, Ιωάννης Γιαννικόπουλος είχε διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας. Σήμερα μπαίνει εκείνος μπροστά στην προσπάθεια της παράταξης με καθαρό λόγο, ενεργητικότητα και δυναμική.

 

 -Μαργαρίτα Γεωργοπούλου- Καλυβιώτη από τη Χαλανδρίτσα

Η Μαργαρίτα είναι Διευθύντρια Επιχειρηματικής και Τραπεζικής Ανάπτυξης με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας, ενώ είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου Αμερικής με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA). Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία υπηρέτησε σε ηγετικές θέσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εταιρείες με κοινωνικό έργο. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 24 χρόνια ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, αγαπά και στηρίζει τον τόπο καταγωγής της και οραματίζεται την πρόοδο και την ανάπτυξή του. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Καλυβιώτη και έχουν δύο παιδιά.

Αριστερά πάνω, Κώστας Κοσμόπουλος, μέση,...

Αριστερά πάνω, Κώστας Κοσμόπουλος, μέση, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, κάτω, Νίκος Σκέντζος Δεξιά πάνω, Χριστίνα Αγγελετοπούλου- Μπουρή, μέση, Κώστας Γιαννικόπουλος, κάτω, Μαργαρίτα Γεωργοπούλου- Καλυβιώτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις