Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βίντεο της σερβικής αστυνομίας από τη στιγμή της σύλληψης του μακελάρη

Βίντεο της σερβικής αστυνομίας από τη στ...

Στην επιχείρηση σύλληψης του 21χρονου συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αστυνομικοί

Τρία βίντεο ντοκουμέντα από την επιχείρηση σύλληψης του μακελάρη ο οποίος χθες το βράδυ σκότωσε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε 14, δημοσίευσε πριν από λίγο η σερβική αστυνομία.  

21χρονος Ούρος Μπλάζιτς κατηγορείται ότι σκότωσε πέντε ανθρώπους με πυροβόλο όπλο σε ένα χωριό και μετά άλλους τρεις σε ένα άλλο κοντά στο Μλαντένοβατς.

Σύμφωνα με τη σερβική αστυνομία, φέρεται να σταμάτησε ένα ταξί και να ανάγκασε τον οδηγό να τον πάει στο χωριό Vinjište, όπου και συνελήφθη.

Στο εξοχικό του δολοφόνου βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών. Στο σημείο παραμένουν στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, με την έρευνα στο εξοχικό να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένα από τα θύματα του Μπλάζιτς ήταν ο 21χρονος αστυνομικός Μίλαν Πάνιτς καθώς και η μικρότερη αδελφή του.

 Στην επιχείρηση σύλληψης του 21χρονου συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αστυνομικοί από το εγκληματολογικό, την αντιτρομοκρατική, τη χωροφυλακή, την ασφάλεια και το ανακριτικό.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανακοίνωσε δέσμη αυστηρών μέτρων για τη βελτίωση του ελέγχου των όπλων και την ενίσχυση της ασφάλειας στα σχολεία της βαλκανικής χώρας μετά τα δύο μακελειά αυτήν την εβδομάδα που στοίχισαν τη ζωή σε συνολικά 17 ανθρώπους, οι 8 από τους οποίους ήταν μαθητές.

«Θα προχωρήσουμε σε έναν σχεδόν πλήρη αφοπλισμό στη Σερβία», σημείωσε ο Βούτσιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και μεταδόθηκε απευθείας μερικές ώρες μετά το δεύτερο μακελειό σε διάστημα δύο ημερών στη χώρα, στο οποίο νεαρός άνδρας σκότωσε 8 ανθρώπους σε τρία χωριά κοντά στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις