Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο κέντρο της Πάτρας ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος με… ποιητική διαθεση

Στο κέντρο της Πάτρας ο Ανδρέας Παναγιωτ...

Δείτε εικόνες

Τους δρόμους της Πάτρας περιδιάβηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αχαΐα Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Η εγκάρδια και θερμή υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι συμπολίτες του σε κάθε γειτονιά της αχαϊκής πρωτεύουσας είναι δηλωτική του κλίματος για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στις 21 Μαΐου.

Στην επικοινωνία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως τις εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ο κόσμος ανταποκρίνεται με ανακούφιση, προσδοκίες και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος σε πολίτες με τους οποίους συνομίλησε «αυτές οι εικόνες της πόλης όπου οι Πατρινοί μετρούν όλους τους πόθους τους με χαρτί και μολύβι, αποτυπώνουν τη λαχτάρα Ανατροπήςγια κυβερνητική αλλαγή με την προοδευτική διακυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι πολίτες θέλουν να πάρουν τις ζωές μας στα χέρια τους». Αργά το βράδυ ο Αχαιός γιατρός εμφανίστηκε στην εκπομπή «ALERT ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ», όπου σε διακομματικό πάνελκατέθεσε με μαχητικότητα και τεκμηριωμένα τις θέσειςτου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις απόψεις του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις