Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συναντήσεις με Νικολακόπουλο και Μπονάνο

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συναντήσεις με Νικολ...

Για θέματα συνεργασία και υποστήριξης της Περιφέρειας σε σημαντικούς αγώνες που έχουν στο καλεντάρι τους για το 2023

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νίκο Μπαλάση, τον Αντιπρόεδρο κι επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρο Βαγγέλη Τζελάτη, συνοδευόμενοι από τον Τεχνικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Μπούσια είχαν δημιουργικές και χρήσιμες συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού κι Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο (χτες 2/5/2023 και την προηγούμενη εβδομάδα) και χτες με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο για θέματα συνεργασία και υποστήριξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 24-25/6/2023, αλλά και άλλων σπουδαίων αγώνων που είναι στο Καλεντάρι της ΕΑΣ για το έτος 2023.
Οι αγώνες αυτοί θα φέρουν στην πόλη της Πάτρας έναν πολύ μεγάλο αριθμό αθλητών/τριων, συνοδών, προπονητών και φιλάθλων του στίβου που θα αναδείξουν την αχαϊκή πρωτεύουσα ως κέντρο ενδιαφέροντος του κλασικού αθλητισμού για αρκετές ημέρες και θα συμβάλουν στην οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων φιλοξενίας, εστίασης και ψυχαγωγίας της πόλης.
Οι συναντήσεις έγιναν σε συνέχεια της προ τριμήνου συνάντησης αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. της ΕΑΣ με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη με τον οποίο είχαν γίνει προεργασίες των αιτημάτων της ΕΑΣ κι είχαν τεθεί οι βάσεις της συνεργασίας πάνω σε θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του Στίβου της Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports