Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ-Κώστας Μάρκου: "Διασυρμός του Υπουργείου Υγείας με τις εφημερίες"

ΣΥΡΙΖΑ-Κώστας Μάρκου: "Διασυρμός το...

Η ανακοίνωση

Για διασυρμό του Υπυργείου Υγείας, σχετικά με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Υφυπουργός Μίνα Γκάγκα για τις εφημερίες, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Η κυρία Γκάγκα εξέδωσε την επίμαχη Εγκύκλιο εφημέρευσης Τομέων στα Νοσοκομεία και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από θεσμικούς φορείς. Με την εν λόγω εγκύκλιο πρακτικά ένας ωτορινολαρυγγολόγος θα μπορούσε να καλύψει τη θέση ενός γενικού χειρουργού. Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αττικής και Πειραιά απείλησε με εξώδικα, ενώ η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών έκανε παραλληλισμό με τον σταθμάρχη και την κοιλάδα των Τεμπών, προεξοφλώντας και εν προκειμένω να συμβούν τραγικές καταστάσεις, με κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Κι ενώ χτες η κ. Γκάγκα εξέδωσε Δελτίο Τύπου υπερασπιζόμενη ως ορθή την εγκύκλιό της, χθες την απέσυρε  και μάλιστα ανάρτησε την απόσυρση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ώστε να λάβει ο διασυρμός και αριθμό πρωτοκόλλου. Ας μη χαλαρώνουμε. Η παρουσίαση του προγράμματος υγείας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιβεβαιώνει πως, εάν ο μη γένοιτο, επικρατήσει η ΝΔ στις εκλογές θα δούμε να διαδραματίζονται στο ΕΣΥ πράγματα δεκάδες φορές χειρότερα από την εγκύκλιο Γκάγκα, ακόμη κι από εκείνα που ζήσαμε την εποχή των μνημονίων, τότε που ο Άδωνις απέλυε και ο Μητσοτάκης σφράγιζε και διεκπεραίωνε τις απολύσεις.

Ας έχουμε λοιπόν το νου μας και ας φυλάμε τα νώτα μας..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις