Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Εντυπωσιακοί οι αθλητές του Αρίωνα

Εντυπωσιακοί οι αθλητές του Αρίωνα

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-18

Εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΓΣ Αρίων που συμμετείχαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ-18 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.
"Τα 3 χρυσά μετάλλια που κατακτήθηκαν, οι 3 προκρίσεις για το Πανελλήνιο, τα υψηλά πλασαρίσματα και η επίτευξη 17 ατομικών ρεκόρ με 4 ρεκόρ συλλόγου πιστοποιούν για άλλη μια φορά την δυναμική του Αρίωνα στις αναπτυξιακές κατηγορίες.
To πρώτο χρυσό μετάλλιο της ημέρας ήρθε το πρωί του Σαββάτου από το Γιάννη Μητρόπουλο στο τριπλούν με επίδοση 12.75μ. (ρεκόρ συλλόγου) στην πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα.
Πληθωρική εμφάνιση έκανε ο Φίλιππας Χριστόπουλος στα 800μ. Τρέχοντας με οξυδέρκεια και σωστή τακτική, αντιδρώντας σωστά όταν απειλήθηκε, κέρδισε την κούρσα και το χρυσό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ (2΄02΄΄12) και όριο πρόκρισης διευρύνοντας περαιτέρω το σερί νικών του!
Το τρίτο χρυσό μετάλλιο ήρθε εμφατικά από την Αποστολία Φραντζή στα 3000μ. Σε μια κούρσα με δυνατές συμμετοχές, η αθλήτρια του Βασίλη Σουβαλιώτη οδήγησε από την αρχή και με σωστές αλλαγές ρυθμού στο τέλος διεύρυνε σταδιακά την διαφορά τερματίζοντας στην 1η θέση με μια πολύ καλή για την εποχή επίδοση (10΄50΄΄21) αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ έκανε η Λυδία Σταυροπούλου στα 1500μ. Αν και αγωνίστηκε πρωί, ο έντονος ανταγωνισμός την βοήθησε να βελτιώσει σημαντικά την επίδοση της (5΄00΄΄82) κατακτώντας την 5η θέση και το όριο πρόκρισης στην καλύτερη κούρσα όλων των ομίλων.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100μ με τις Μαρία Βεσκούκη, Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου, Ιωάννα Αρβύθη και Αριάδνη Γιολδάση τερματίζοντας στην 6η θέση με επίδοση 55΄΄62 μεταξύ 13 συλλόγων!

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports