Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει περιοδείες και συναντήσεις ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει περιοδείες κ...

Δείτε σχετικές εικόνες από τις δράσεις του

Εξαιρετικά πυκνό ήταν το πρόγραμμα επισκέψεων και παρεμβάσεων του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΑνδρέα Παναγιωτόπουλου το τριήμερο που συμπεριλάμβανε την Εργατική Πρωτομαγιά.

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 επισκέφθηκε περιοχές των Καλαβρύτων,την Καλάνιστρα, τις Άνω – Κάτω Βλασία, τοΜάνεσι, το Μπούμπουκα και το Ασάνι (Κρυονέρι), καθώς και ενδιάμεσα χωριά και οικισμού, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της ορεινής Αχαΐας, διαπιστώνοντας ότι«είναι διάχυτη η αγανάκτηση και η οργή των κατοίκων για τις πολιτικές της πιο επαίσχυντης κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα, της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πολιτικές που πέραν των άλλων οδηγούν στην σταδιακή ερήμωση της υπαίθρου.

Το βράδυ βρέθηκε στη Λακκόπετρα της Δυτικής Αχαΐας και στον εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομου, με το οποίο υπήρξε εγκάρδια συνομιλία μετά το πέρας της λειτουργίας.

Στη συνέχεια ο Αχαιός γιατρός μίλησε σε εκδήλωση στο Γομοστό της Δυτικής Αχαΐας όπου ευχαρίστησε για τη μεγάλη συγκίνηση που του έδωσε λόγω της μεγάλης προσέλευσης και τόνισε ότι «παίρνουμε δύναμη και αέρα νίκης. Το Γομοστό μίλησε. Η προοδευτική παράταξη μίλησε. Προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», ενώ επεσήμανε ότι«Κανένα έργο δεν έγινε στην Αχαΐα. Η κυβέρνηση ευνόησε τους λίγους» και «το μήνυμα των απλών ανθρώπων του μόχθου της Δυτικής Αχαΐας είναι ότι Μαζί θα φέρουμε την Αλλαγή με Δικαιοσύνη Παντού. «Για να γίνουν τα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή όπως η διώρυγα φράγματος Πηνειού για την άρδευση».

Την Κυριακή 30 Απριλίου ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τον Καλαμιά Αιγιαλείας και επικοινώνησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ -  Προοδευτική Συμμαχία με τους κατοίκους του πανέμορφου ημιορεινού χωριού με τη υπέροχη θέα στη θάλασσα.Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ζητήματα που άπτονται του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα, αναπτύσσοντας με εποικοδομητικό διάλογο το πρόγραμμά μας.

Τη Δευτέρα 1η Μαΐουμαζί με τους Πατρινούς και Αχαιούς συμπολίτες του έδωσε το δυναμικό παρών στη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Πάτρα,«για τη μεγάλη ανατροπή, την πολιτική αλλαγή και για την προοδευτική διακυβέρνηση που θα έχει στο επίκεντρό της τον εργαζόμενο και τον άνθρωπο», ενώ στο μήνυμά του για την ημέρα, έκλεισε με τον στίχο από τον «Επιτάφιο» του ποιητή της Αριστεράς και της Δημοκρατίας Γιάννη Ρίτσο αναφέροντας χαρακτηριστικά για την ανάγκη Πολιτικής Αλλαγής στις εκλογές της 21ης Μαΐου «Για να μπορούν την Άνοιξη και πάνταοι κάτοικοι αυτού του τόπου και οι ταλανισμένοι από την ανεργία και την επισφαλή εργασία πολίτες της Αχαΐας ‘‘ν’ αρμέγουν με τα μάτια τους το φως της Οικουμένης’’».

Τέλος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην εορταστική πανήγυρι του Αγίου Αθανασίου Κρήνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις