Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαλελάκης: Τα αισχρά μηνύματα που έλαβε μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Φαλελάκης: Τα αισχρά μηνύματα που έλαβε ...

«Στα 25 χρόνια που ήμασταν μαζί, δεν με απογοήτευσε ποτέ»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για την επί 25 χρόνια σχέση του με τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα. Ο ηθοποιός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα επιθετικά σχόλια που έλαβε μετά το θάνατο του συντρόφου.

«Στην Αθήνα ήρθα λόγω της σχέσης μου με τον Μηνά. Είχε ήδη ξεκινήσει. Όλα έγιναν πολύ σύντομα. Εμείς γνωριστήκαμε Πρωταπριλιά το 1991 και αυτή η κουβέντα έγινε τον Ιούνιο. Δυόμιση μήνες μετά. Έζησα έναν μεγάλο έρωτα με τον Μηνά και νιώθω ευλογημένος. Ευλογήθηκα με μια απέραντη αγάπη. Στα 25 χρόνια που ήμασταν μαζί, δεν με απογοήτευσε ποτέ ο Μηνάς. Η κοινωνία με απογοήτευσε. Η κοινωνία με την υποκρισία της, με τον κανιβαλισμό της» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης και πρόσθεσε: «Δέχτηκα πόλεμο μετά το θάνατό του».

 Ενάμιση μήνα μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ο ίδιος μπήκε στα social media όπου διαπίστωσε πως είχε λάβει επιθετικά σχόλια.

«Μπήκα, μετά από αρκετές μέρες στο διαδίκτυο να δω τι γράφουν… Μπορώ να το πω αυτό; Που…άρα, θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα. Γιατί; Επειδή έχασα έναν άνθρωπο;» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η ζωή μετά τον Μηνά είναι άνοστη. Φυσικά και είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα».

«Η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής, φοβόμουν ότι θα συμβεί και σε μένα»
«Η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής. Με πόνεσε αυτό και με φόβισε ότι: γιατί όχι κι εγώ; Μεγάλωσα με αυτόν τον φόβο ότι θα συμβεί κάποια στιγμή και σε μένα. Ήταν ζόρικο και με πονούσε. Συνέβη βέβαια σε άλλο οικογενειακό πρόσωπο, συνέβη στην αδελφή μου. Ο πατέρας μου ήθελε να καθίσω στο χωριό στα Χανιά και να ασχοληθώ με τα χωράφια. Έμεινα έναν χρόνο εκεί. Οι συνθήκες εκεί ήταν λίγο μεσαιωνικές, δηλαδή εγώ γεννήθηκα το ’63 και το ρεύμα ήρθε το ’72. Δεν μας ένοιαζε, γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει ρεύμα. Τότε ήρθε και το νερό στα σπίτια. Έμεινα έναν χρόνο κάνοντας αγροτικές δουλειές και φρίκαρα. Δεν ήξερα τι υπάρχει και με τι ήθελα να ασχοληθώ αλλά αυτό δεν μου άρεσε. Πήγα στα Χανιά 16 χρονών, δούλεψα αρχικά σε οικοδομές, έψαχνα να βρω τι είναι αυτό που με ενδιαφέρει. Πήγα σε μία σχολή ηλεκτρολόγων, μετά στο ωδείο αλλά δεν μου έφτανε», ανέφερε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight