Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η παρουσίαση του βιβλίου «Με την πλάτη στον τοίχο»- Παρόντες και ομιλητές οι Ευ. Τσακαλώτος και Π. Σκουρλέτης-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η παρουσίαση του βιβλίου «Με την ...

Μια όμορφη εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη

Σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσιάστηκε, σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, το βιβλίο "Με την πλάτη στον τοίχο. Διαπραγματεύσεις για την Οικονομία και την Κοινωνία. 2015 - 2019", την επιμέλεια του οποίου έχει κάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και τον πρόλογό του ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην παρουσίαση παρόντος του Ευκλ. Τσακαλώτου  βρέθηκαν και μίλησαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πάνος Σκουρλέτης, όπως και η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου. Τη συζήτηση συντόνισε ο  π. Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός

Πρόκειται για ένα βιβλίο συλλογικής προσπάθειας, και όπως προαναφέραμε, με επιμέλεια του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο οποίο η δωδεκάδα των συγγραφέων του καταγράφουν την δική τους εμπειρία και μεταφέρουν την εμπειρία δεκάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στις επίπονες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ με τους ‘θεσμούς’ ή αλλιώς την Τρόικα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).

 Γιατί όμως τώρα, σε μια οιονεί προεκλογική περίοδο, η παρουσίαση αυτού του βιβλίου;

 Γιατί, όπως σημειώνει στον πρόλογό του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας: «…στο βιβλίο του Ευκλείδη αποτυπώνεται αυτή η περίφημη διαφορά των δύο κόσμων ανάμεσα στο προοδευτικό και το συντηρητικό στρατόπεδο στην Ελλάδα, η οποία είναι πάγια, διαχρονική και εμπεριέχει τον ιδεολογικό πυρήνα της σύγκρουσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία – την αλήθεια και το ψέμα, την πατριωτική ευθύνη και τον αληθινό λαϊκισμό της διαστρέβλωσης της αλήθειας, τη στρατηγική για να κερδίσεις όσο περισσότερο χώρο προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος και τη στρατηγική της μετάθεσης ευθυνών για πρόσκαιρο πολιτικό όφελος εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις