Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: "Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω;"

Ιάσονας Φωτήλας: "Βαδίζουμε μπροστά...

Δήλωσή του για την προκήρυξη των εκλογών

Για την προκήρυξη των εκλογών, στις 21 Μαϊου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:     

"Τα διλήμματα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε αλήθειες και χειροπιαστά αποτελέσματα ή θέλουμε συνθήματα και εύκολα ψέματα; Θέλουμε κυβερνήτη και πλήρωμα που αποδεδειγμένα μπορούν να ξεπερνούν τρικυμίες ή θέλουμε πολιτικά “μπουλούκια” που ναυαγούν στις δυσκολίες; Θέλουμε εκπροσώπους που ακούγονται, που διεκδικούν στο εξωτερικό τα δίκαια της χώρας ή θέλουμε αμήχανους επισκέπτες απέναντι σε ξένους ηγέτες;

Κι εν τέλει, θέλουμε στο τιμόνι της χώρας τη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα; Τόσο απλά.

Στην κάλπη δεν επιτρέπονται επιπόλαιες επιλογές, δεν επιτρέπονται χαλαρές ψήφοι, δήθεν, διαμαρτυρίας. Καμία λάθος απόφαση στην κάλπη δεν θα διορθώνεται αργότερα.

Η 21η Μαΐου, λοιπόν, είναι η πιο κρίσιμη μέρα. Αυτή θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία. Και όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμα αυτής της κάλπης, της 21ης Μαΐου, τόσο πιο εύκολα η δεύτερη αναμέτρηση θα οπλίσει με δύναμη τον νικητή για να κυβερνήσει σωστά τη χώρα."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις