Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα απολογείται η 48χρονη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

Τη Δευτέρα απολογείται η 48χρονη για την...

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Nοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο επιχειρηματίας

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι πήρε από τον Ανακριτή Μυτιλήνης η 48χρονη γυναίκα που έκαψε με εύφλεκτο υλικό τον σύζυγό της ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού.

Ο Εισαγγελέας Μυτιλήνης της απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

 Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Τάσος Χατζηγιάννης η 48χρονη γυναίκα δεν είχε ανθρωποκτόντο διάθεση αλλά ούτε και την πρόθεση να προκαλέσει κακό στον σύζυγό της.

Για αυτό και όπως στην προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά που η ίδια προκάλεσε φέρει εγκαύματα στα χέρια.

Ο δικηγόρος της, ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέτασή της προκειμένου να διαπιστωθούν τα εγκαύματά της στα χέρια αλλά και διάφοροι μώλωπες που φέρει ως αποτέλεσμα ενδοοικογενεικής βίας όπως είπε.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι η 48χρονη έχει εθισμό σε εξαρτησιογόνες ουσίες όπως είναι το αλκοόλ λόγω της απώλειας δύο παιδιών το πρώτο σε ηλικία 7 ετών και το δεύτερο σε ηλικία 19 ετών.

Την ίδια ώρα, με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Nοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο επιχειρηματίας.

Ο 58χρονος αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη. Η διασωλήνωσή του έγινε άμεσα, καθώς φέρει μεγάλο εύρος εγκαυμάτων πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια, ενώ δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις