Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: "Διπλωμάτης και ψεύτης ο Ασημακόπουλος" λένε οι Μαχητές

Survivor All Star: "Διπλωμάτης και ...

Αρκετούς λόγους για να ψηφίσουν αρνητικά τον Γιώργο Ασημακόπουλο φαίνεται πως είχαν οι Μαχητές

Μια ανάσα πριν το πάρτι της Ένωσης που περιμένουν με ανυπομονησία οι παίκτες του Survivor All Star καθώς το παιχνίδι πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία και οι Μαχητές παίρνουν θέση για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος αναδείχθηκε ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Λίγο πριν τον καθιερωμένο μικτό αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του Survivor, οι Μαχητές μιλάνε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να αναφέρει πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι έξυπνος και "κάνει ότι δεν καταλαβαίνει" γιατί ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του, ενώ έδειξε να καταλαβαίνει γιατί οι υπόλοιποι παίκτες τον ψήφισαν.

"Καταλαβαίνω την ψήφο των άλλων γιατί τον ζούσαν πολύ καιρό και μου έλεγαν ότι είναι πολύ διπλώματης, ψεύτης, ότι είναι διπρόσωπος, πάει από εδώ, πάει από εκεί, συμφωνεί με τον έναν και τον άλλον, οπότε έναν τέτοιο άνθρωπο δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Καταλαβαίνει τον λόγο που έχει ψηφιστεί", είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.

Με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που ψήφισαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο, δικαιολόγησε την επιλογή του κάνοντας λόγο για μια συμπεριφορά που δεν είναι σταθερή και "όπου γέρνει η βάρκα".

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πέντε και είναι οι εξής: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight