Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς για το φονικό στην Κ. Αχαΐα- "Έχω μετανιώσει"

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς για ...

Oδηγήθηκε στη δικαιοσύνη

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε νωρίτερα ο άνδρας που συνελήφθη για το φονικό στην Κάτω Αχαΐα, με θύμα έναν άλλο άνδρα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώοιον του Εισαγγελέα Πατρών. Ο 63χρονος κατά την προσαγωγή του  είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη του, αλλά δεν απάντησε γιατί το έκανε.

Το θύμα δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές και εντοπίστηκε χθες σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα

Η  Αστυνομία για την ανθρωποκτονία στην Κάτω Αχαΐα σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

Συνελήφθη άμεσα, σήμερα το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, σε αγροτεμάχιο στην Κάτω Αχαΐα, ο κατηγορούμενος, διαπληκτίστηκε, λόγω προσωπικών διαφορών, με έναν ημεδαπό άνδρα και τον έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι), καταφέρνοντας του πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή - θωρακική χώρα και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν στην ίδια περιοχή και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο. 

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήριο, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η  προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας" καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις