Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εγκαινιάζεται απόψε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας - Ομιλία Αβραμόπουλου

Πάτρα: Εγκαινιάζεται απόψε το εκλογικό κ...

Στη συμβολή της Αγίου Ανδρέου με την Ερμού

Την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ενόψει των εκλογών της 21ης Μαίου.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού.

 

Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μπαίνουν και τυπικά από σήμερα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές στον όμορφο αγώνα. Το κεντρικό σύνθημα όλων είναι απλό. Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω. Πάμε μόνο μπροστά, σταθερά, τολμηρά!!!

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκινάει και επίσημα τις πολύπλευρες δράσεις της σε ολόκληρο τον Νομό με τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Πάτρας τα οποία βρίσκονται στη διασταύρωση των Οδών Αγίου Ανδρέου – Ερμού και θα πραγματοποιηθούν αυτή την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 7:30 το βράδυ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Υπουργός και Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Δώδεκα Υποψήφιοι Βουλευτές Αχαΐας της φιλελεύθερης Παράταξης.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση είναι πυρετώδεις και το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται οι επισκέψεις του Προέδρου, μελών της Δ.Ε.Ε.Π., Στελεχών, Τομεαρχών και Εθελοντών σε συνοικίες της πόλης όπου συνομιλούν με πολίτες και τους προσκαλούν να παρευρεθούν στην Πολιτική Εκδήλωση.

 

Το απόγευμα της Δευτέρας θα τελεστεί αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει η ομιλία του πρώην Υπουργού και ευρωπαϊκού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου. Θα προλογίσει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Αντώνης Κουνάβης.

Μάχη με τον χρόνο έδωσαν οι εθελοντές προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Εκλογικού Κέντρου Πάτρας. Ο κύριος χώρος είναι στο ισόγειο ενώ στον πρώτο όροφο δημιουργήθηκαν χώροι εκδηλώσεων και συσκέψεων και παράλληλα θα στεγαστούν οι Εκλογικές Γραμματείες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12:30) ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης και ο Προέδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργος Κουτρουμάνης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ Πάτρας.

Ειδήσεις Τώρα

Βίντεο: Δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο δρόμος για τη Λευκάδα

Εσείς το ξέρατε; – Να πότε πρωτοεμφανίστηκαν οι βέρες

Τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του smartphone σας; Ποια ρύθμιση πρέπει να ενεργοποιήσετε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις