Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η "μάχη" της Αγίου Ανδρέου- Σε απόσταση... βολής τα εκλογικά κέντρα Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η "μάχη" της Αγίου Ανδρ...

Δείτε φωτογραφίες

Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο να υφίστανται τα εκλογικά κέντρα δύο μονομάχων στον ίδιο δρόμο και σε απόσταση αναπνοής το ένα από το άλλο.

Στην Πάτρα θα ζήσουμε και αυτή την πρωτοτυπία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με πεδίο «βολής» την οδό Αγίου Ανδρέου.

Και τούτο επειδή τα μεν γραφεία της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου, τα δε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην διασταύρωση της Αγίου Ανδρέου με το στενάκι της Βλασσοπούλου μεταξύ Ερμού και Αγίου Νικολάου, ο οποίος ωστόσο έχει προπορευτεί και έχει ήδη διαμορφώσει το χώρο του σε ισόγειο ξενοδοχείου.

Η γειτνίαση προϊδεάζει για εντάσεις; Τα κόμματα ισχυρίζονται ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο η αστυνομία θα έχει «πονοκέφαλο».

Έπειτα, υπάρχει και ο νόμος που λέει ότι σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων, το ένα εκλογικό κέντρο πρέπει να απέχει από το άλλο τουλάχιστον 200 μέτρα και μόνο "κατ΄εξαίρεση και εφόσον το επιτρέπουν οι εδαφομορφολογικές και οικιστικές ιδιαιτερότητες των πολεοδομικών συγκροτημάτων δεν επιτρέπουν την τήρηση των ως άνω αποστάσεων ή κατά την κρίση του διοικητού του αστυνομικού τμήματος δεν προκύπτουν προβλήματα διατάραξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, δύναται η απόσταση αυτή να μειώνεται, σε καμιά δε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 30 μέτρων".

Γραφεία ΝΔ

Γραφεία ΝΔ

Γραφεία ΝΔ

Γραφεία ΝΔ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις