Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τη σύγκρουση των τρένων

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα βίντεο ντοκουμέν...

Τα συγκλονιστικά νέα πλάνα είναι από την κάμερα που καταγράφει την κίνηση στην Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών

Καρέ καρέ φαίνεται η πορεία του Intercity 62 και του εμπορικού τρένου στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σύγκρουση στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, όπως αποκαλύπτουν τα νέα βίντεο ντοκουμέντα που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Τα συγκλονιστικά νέα πλάνα είναι από την κάμερα που καταγράφει την κίνηση στην Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών. Ένα δυνατό φως εμφανίζεται να κινείται με σταθερή ταχύτητα προς τα νότια και προσεγγίζει το σημείο που διασταυρώνονται οι γραμμές με τον αυτοκινητόδρομο. Είναι το εμπορικό τρένο.

Το εμπορικό τρένο πλησιάζει το μικρό τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του αυτοκινητόδρομου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καταγράφεται και η διέλευση του Intercity 62, όπου και αυτό προσεγγίζει με σταθερή ταχύτητα το ίδιο τούνελ. Τα παράθυρα με φως μαρτυρούν ότι πρόκειται για το τρένο με τους επιβάτες που πήγαιναν Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στην έξοδο του τούνελ φαίνεται μια στιγμιαία λάμψη και ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη. Είναι η στιγμή που τα τρένα συγκρούονται στα Τέμπη και τυλίγονται στις φλόγες Πλήθος καμερών που βρίσκονται στο σημείο έχουν καταγράψει τη φωτιά που ξεσπάει και τον καπνό που μοιάζει με «μανιτάρι».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις