Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απογοήτευση στην εστίαση για τις ημέρες του Πάσχα- «Την πατήσαμε» λένε

Πάτρα: Απογοήτευση στην εστίαση για τις ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ο καιρός χάλασε τις βόλτες και τις εξόδους

«Δεν έκαναν Ανάσταση» οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάτρα καθώς οι άσχημές καιρικές συνθήκες κράτησαν στους περισσότερους μέσα στα σπίτια τους.

Η περιοχή των Βραχνεΐκων αλλά και του Ρίου που παίρνουν ζωή συνήθως το Πάσχα οπότε και φτιάχνει ο καιρός, δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση τις καλές εποχές.

Ειδικά για τα Βραχνέικα οι προσδοκίες ήταν υψηλές ενώ το γεγονός ότι σταμάτησαν οι εργασίες που γίνονταν προκειμένου να λειτουργήσουν τα μαγαζιά, είχε χαροποιήσει τους επιχειρηματίες που ήλπιζαν ότι το Πάσχα θα γίνει μία καλή αρχή. Τελικά τα περισσότερα καταστήματα, αναγκάστηκαν να παραμείνουν κλειστά και να ακυρώσουν ό,τι είχαν προγραμματίσει.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr Θάνος Παπανικολόπουλος που δραστηριοποιείται στα Βραχνέικα, «την πατήσαμε. Το Σαββατοκύριακο αλλά και η Δευτέρα του Πάσχα εξαιτίας του καιρού δεν πήγαν καλά. Πολλά μαγαζιά μάλιστα δεν άνοιξαν ενώ και κάποια lives που είχαν προγραμματιστεί, τελικά ακυρώθηκαν. Αν εξαιρέσουμε τη Μ. Παρασκευή, όλες οι υπόλοιπες μέρες του Πάσχα ήταν μία απογοήτευση λόγω των καιρικών συνθηκών».

Να σημειώσουμε ότι και στο Ρίο άνοιξαν μόνο δύο καταστήματα που διέθεταν εσωτερικό χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις