Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Την Κυριακή του Πάσχα 16/4 για μία live εμφάνιση στα μέρη μας ο Λευτέρης Πανταζής

Πάτρα: Την Κυριακή του Πάσχα 16/4 για μί...

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός λαικός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο κέντρο Αστέρια Live

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και των μπουζουκιών γενικότερα, καθώς όπως είδαμε σε διαφημιστικές αφίσες που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023 το βράδυ θα είναι κοντά μας εδώ στην Πάτρα ο ένας και μοναδικός Λε Πα – Λευτέρης Πανταζής.

Θα πραγματοποιήσει μία γιορτινή live μουσική εμφάνιση παρέα με την ορχήστρα του στο κέντρο διασκεδάσεως Αστέρια Live και προβλέπεται αρκετοί και αρκετές να δώσουν το παρών.

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι στις μουσικές επάλξεις από τις αρχές του ’80 και έχει πει πολλά σουξέ & αγαπημένα τραγούδια όπως το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», την «Ταραχή», «Μια εμπειρία», "Καρδιοπάθειες", «Εκείνη», «Τα λουλούδια στην κυρία» και τόσα άλλα.

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν έχει κρύψει την αγάπη και σεβασμό που έχει όλα αυτά τα χρόνια στο ωραίο φύλο, τις γυναίκες και οι γυναίκες του το αναγνωρίζουν και τον αγαπούν πάντα.

Μία ανεπανάληπτη λοιπόν Πασχαλινή μουσική βραδιά υπόσχεται στους Πατρινούς και τις Πατρινές ο Λευτέρης Πανταζής το βράδυ της φετινής Κυριακής του Πάσχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight