Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 13/4 ο Γιάννης Καρβέλης

Πάτρα: Το πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου επισκέ...

Νωρίτερα ο ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο

Το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου), επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 13 Απριλίου 2023 ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Τον κ. Καρβέλη όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, υποδέχθηκε ο αναπληρωτής Επιστημονικά Υπεύθυνος του ΚΥ ιατρός Νίκος Κοσκινάς και το στέλεχος της διοίκησης, Πηνελόπη Φωτακοπούλου.

Ο κ. Καρβέλης ευχήθηκε σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό καλό Πάσχα ενώ συνομίλησε και με τους εξυπηρετούμενους. Επισκέφθηκε όλους τους χώρους της υγειονομικής μονάδας, το νέο τμήμα χειρουργικών μικροεπεμβάσεων, το χώρο που έχει εγκατασταθεί το νέο υπερσύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα, όπως επίσης και το Ουρολογικό - Ενδοσκοπικό ιατρείο.

Νωρίτερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής της υγειονομικής μονάδας Δημήτρης Μπάκος.

Ο κ. Καρβέλης ζήτησε να ξεκινήσει την επίσκεψή του από τους χώρους όπου φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις της γενικής αποθήκης της υγειονομικής μονάδας στο υπόγειο του κτιρίου, των πλυντηρίων - ιματισμών, των μαγειρείων και άλλων υπηρεσιών. Ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους καλό Πάσχα με υγεία στις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια ο κ. Καρβέλης και ο κ. Μπάκος συνοδευόμενοι από τον καθηγητή ιατρό Γιώργο Σκρουμπή, επισκέφθηκαν την Χειρουργική κλινική και άλλα τμήματα του ΠΓΝΠ, συνομιλώντας με το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη λειτουργία των τμημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις