Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Ιερό Ευχέλαιο που τελέστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων παρών ήταν & ο Γ. Καρβέλης

Στο Ιερό Ευχέλαιο που τελέστηκε στο Καρα...

Ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από την Διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, επισκέφθηκε τους χώρους της υγειονομικής μονάδας για ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό & λοιπό προσωπικό

Στο Ιερό Ευχέλαιο που τελέστηκε σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων το πρωί της Μ. Τετάρτης 12/4/2023, παραβρέθηκε & ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

Ακολούθως ο κ. Καρβέλης συνοδευόμενος από την Διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου, επισκέφθηκε τους χώρους της υγειονομικής μονάδας για ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το Παιδιατρικό Νοσοκομείο για να προσφέρει λαμπάδες σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και στους μικρούς ασθενείς.

Τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών συνόδευσαν ο κ. Καρβέλης, η κ. Ρηγοπούλου, γιατροί και εκπρόσωποι των εργαζομένων. Οι ευχές όλων επικεντρώθηκαν στους μικρούς ασθενείς και τους γονείς τους να είναι όλα περαστικά και να βρεθούν σύντομα στα σπίτια τους, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις