Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοχές στη Δυτική Αχαΐα επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Περιοχές στη Δυτική Αχαΐα επισκέφθηκε το...

Πήγε σε Ριόλο και Λάππα - Αντήλλαξε ευχές με πολίτες για τις ημέρες του Πάσχα & συζήτησε μαζί τους για διάφορα ζητήματα, με επίκεντρο την πρωτογενή παραγωγή και την ενίσχυσή της

Σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας (Ριόλος, Λάππα, κ.α.) βρέθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης, 13 Απριλίου 2023 ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να ανταλλάξει ευχές για τις ημέρες του Πάσχα, ενώ επίσης συζήτησε μαζί τους για διάφορα ζητήματα, με επίκεντρο την πρωτογενή παραγωγή και την ενίσχυσή της.

Ο κ. Κατσανιώτης όπως τονίζει σχετική ανακοίνωση, αναφέρθηκε στην πολύ πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να παράσχει έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους παραγωγούς της ποικιλίας Ροδίτη, σημειώνοντας ότι  επρόκειτο για μία δίκαιη απόφαση που ήρθε μετά από συντονισμένες ενέργειες, προκειμένου να παράσχει στήριξη στους παραγωγούς που είδαν τις τιμές των προϊόντων τους, σχεδόν να εκμηδενίζονται, αλλά και του πολύ υψηλού κόστους παραγωγής λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

«Αποδεικνύεται πως αυτή η κυβέρνηση έχει τα αυτιά της ανοικτά και δεν αφήνει κανέναν μόνο του, ειδικά από τη στιγμή που τα αιτήματα έχουν σοβαρή και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι μαζί συμβάλλαμε ώστε να υπάρξει η δέουσα επιχειρηματολογία και το αίτημα να είναι απολύτως τεκμηριωμένο. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση έσπευσε να το ικανοποιήσει» σημείωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «αν και σε εποχές τεράστιων και παγκόσμιων κρίσεων, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κρατάει σταθερά το τιμόνι της χώρας και να ενισχύει την κοινωνία χωρίς να διακινδυνεύει το οικονομικό μέλλον της πατρίδας».

Παράλληλα, ο κ. Κατσανιώτης, συνομίλησε με τους πολίτες και για μια σειρά άλλων θεμάτων, όπως είναι οι αγροτικές αποζημιώσεις, τα ζητήματα ύδρευσης και άρδευσης του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας, η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής, τονίζοντας πως «όσα έγιναν τα προηγούμενα 4 χρόνια δεν είχαν γίνει επί δεκαετίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν».

«Οι στόχοι μας για τη νέα θητεία είναι πολλοί και μεγάλοι. Και θα τους πετύχουμε γιατί έχουμε αποδείξει πως εμείς κάνουμε όσα λέμε και δεν λέμε λόγια του αέρα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις