Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτει ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης

Δίκη Πισπιρίγκου: Καταθέτει ο διευθυντής...

Ο Ανδρέας Ηλιάδης,ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πατρών, θα περιγράψει τι συνέβη από τις 11 Απριλίου 2021 που στην ΜΕΘ μεταφέρεται το κορίτσι μετά την ανακοπή που υπέστη στο Καραμανδάνειο μέχρι και την ημέρα που πέθανε στην Αθήνα σχεδόν 10 μήνες μετά.

Ίσως η πιο σημαντική κατάθεση ενός ανθρώπου που έζησε όσο κανείς σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος την τραγωδία με την αναπηρία, τη νοσηλεια και το θάνατο της Τζωρτζίνας, έφτασε.

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου διεξάγεται η δίκη για την ανθρωποκτονία με θύμα το μικρό κορίτσι και κατηγορούμενη την μητέρα της, θα καταθέσει ο εντατικολόγος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του νοσήλευσαν την Τζωρτζίνα για περίπου 7 μήνες, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021.

Ο κ.Ηλιάδης έχει δώσει ήδη στοιχεία στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια στην οποία είχε αναφέρει στοιχεία για  τη συμπεριφορά της μητέρας από τις πρώτες κιόλας ημέρες νοσηλείας του παιδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις