Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Δαλάκα: Κόλαφος για Μπάρτζη, Βασάλο, Ρουμελιώτη, Ασημακόπουλο

Κατερίνα Δαλάκα: Κόλαφος για Μπάρτζη, Βα...

«Έφαγα στο Survivor, αλλά όχι μόνο εγώ»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποβολή της από το Survivor All Star έδωσε σήμερα η Κατερίνα Δαλάκα.

Παραδέχτηκε ότι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου έφαγαν ένα σάντουιτς αλλά πρόσθεσε ότι δεν ήταν οι μόνες! Αποκάλυψε δε ότι λόγω covid έπαθε πνευμονία και περικαρδίτιδα!

Κατά τη συζήτησή της με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, η Κατερίνα Δαλάκα κατηγόρησε τον Νίκο Μπάρτζη ότι «έστησε» το σκηνικό για να προκαλέσει την αποβολή τους από το Survivor All Star και πως στόχος του ήταν να εκδικηθεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αρνήθηκε ότι είχαν επικοινωνία και είπε ότι συγκεκριμένοι παίκτες εκβίασαν την παραγωγή για να τις διώξει!

 «Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor All Star μια μέρα πριν πετάξω. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα υπολόγισα. Δεν το λέω με κακία. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι. Μπήκα με σκοπό να φτάσω στον τελικό και μόνο αυτό με ένοιαζε», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους κανόνες του Survivor All Star γιατί έφαγε ένα σάντουιτς αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε επικοινωνία με κινητό, ούτε η ίδια ούτε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Και ευχαρίστηκε τον Ατζούν Ιλίτζαλι που το δήλωσε.

«Μου αρέσει όταν κάνω στη ζωή μου, να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση έκανα, έφαγα, απλά δεν ήμουν η μόνο που έχει φάει σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη, αν ήμουν η μόνη που έχω φάει. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις.

Εγώ ήρθα να πω την αλήθεια στα άτομα που με έχουν στηρίξει από το 2018. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ατζούν, είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή, γι’ αυτό τόσο καιρό δεν έχω κάνει εμφάνιση γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσα να τα πω. Από τη στιγμή που βγήκε όμως και είπε κάποια πράγματα για εμένα και έμμεσα αμφισβήτησε την παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε επικοινωνία, τότε είπα θα μιλήσω. Το τέλος ήταν κακό και προσβλητικό για εμένα. Αυτό με στεναχώρησε», πρόσθεσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Το έστησε ο Μπάρτζης
Περιγράφοντας από τη δική της σκοπιά τα όσα έγιναν, η πρώην νικήτρια του Survivor είπε: «Η Ασημίνα είχε μια διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτός λοιπόν, επειδή ήθελε να την εκδικηθεί λογικά, έστησε όλη την ιστορία. Πραγματικά πρέπει να γίνει ηθοποιός. Η ερμηνεία αυτή με το τρέμουλο και όλα αυτά, ήταν απίστευτα.

Λέγανε “η Δαλάκα έκανε την ανήξερη”, μα ήμουν ανήξερη. Δεν έπιασα ποτέ κινητό. Καμία δεν έχει πιάσει κινητό και οι δύο φάγαμε μία φορά. Φάγαμε ένα σάντουιτς». Είπε επίσης ότι το σκηνικό που έδειξαν στο Survivor All Star με την παραλία, έγινε μερικές μέρες αφού η ίδια και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκαναν την παράβαση. Και όταν την έκαναν ήταν συγκεκριμένη παίκτρια μπροστά, αλλά όχι ο Νίκος Μπάρτζης.

Περιέγραψε επίσης ότι «όταν έγινε αυτό με την παράβαση κάποια άτομα από την μπλε ομάδα εκβίασαν την παραγωγή πως αν δεν αποβληθούμε θα αποχωρήσουν».

Αυτοί, είπε, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ρία Κολοβού.

«Το αληθινό ριάλιτι είναι πίσω από τις κάμερες. Αν έδειχναν αυτά που γίνονται πίσω από τις κάμερες το Survivor θα είχε 100% τηλεθέαση», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Έκανα παράβαση και έπρεπε να τιμωρηθώ αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο λόγος που έκανα την παράβαση ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα. Όταν έφυγα από την Αθήνα είχα covid, όταν πήγα εκεί λοιπόν μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Ήμουν νηστική, δεν άντεχα άλλο. Ο γιατρός μου είχε πει να αποχωρήσω αλλά εγώ ήθελα να μείνω, δεν ήθελα να τα παρατήσω», αποκάλυψε επίσης η Κατερίνα Δαλάκα.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight