Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Διχάζουν και πολώνουν γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν

Διχάζουν και πολώνουν γιατί δεν έχουν τί...
Ιάσονας Φωτήλας

του Ιάσονα Φωτήλα

Αδυνατώντας να αρθρώσει έναν πειστικό προγραμματικό λόγο, εξαιτίας του βεβαρημένου κυβερνητικού παρελθόντος του, ο κ. Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την Πάτρα για να θέσει το επίπλαστο δίλημμα: «Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία».

Παραβλέποντας ότι η Νέα Δημοκρατία εδραίωσε τη Δημοκρατία στη χώρα μας και έκανε την Ελλάδα αναπόσπαστο μέλος της ενωμένης Ευρώπης, από την οποία παραλίγο να αποβληθούμε εξαιτίας των τυχοδιωκτικών χειρισμών του, ο κ. Αλέξης Τσίπρας επέμεινε στο αφήγημα της δήθεν δημοκρατικής εκτροπής. Μόνο που η Ιστορία έχει γραφτεί και δείχνει ότι:         

·       Μάς κατηγορούν για δημοκρατική εκτροπή αυτοί που εξέθρεψαν τον διχασμό και με όχημα έναν άκρατο εθνολαϊκισμό υποδαύλισαν το κίνημα των Αγανακτισμένων, που έφτασε στο σημείο να πολιορκήσει τη Βουλή.      

·       Μάς κατηγορούν για δημοκρατική εκτροπή αυτοί, που στελέχη τους συμμετείχαν εκείνη τη ζοφερή περίοδο για την χώρα σε τραμπουκισμούς πολιτικών αντιπάλων.

·       Μάς κατηγορούν για δημοκρατική εκτροπή αυτοί, που στελέχη τους εξέφραζαν τη συμπάθεια τους, αν όχι την υποστήριξη τους, στους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη. 

·       Μάς κατηγορούν για δημοκρατική εκτροπή αυτοί, που επί των ημερών της δικής τους διακυβέρνησης επιχείρησαν να κλείσουν τηλεοπτικούς σταθμούς και έστησαν έναν διαγωνισμό δήθεν για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών, με απώτερο σκοπό να φτιάξουν το δικό τους κανάλι, το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν τούς βγήκε. Και τώρα είναι ένας πρώην φίλος τους, ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας, που τούς «δίνει» αποκαλύπτοντας τις αθλιότητες τους, και ένας πρώην υπουργός τους, ο κ. Νίκος Παππάς, που είναι υπόδικος στο Ειδικό Δικαστήριο. Όσο για τις σακούλες με τα μαύρα χρήματα που έστελνε ο κ. Καλογρίτσας στο κόμμα τους, φαίνεται ότι δεν έπιασαν τόπο.

·       Και τέλος, μάς κατηγορούν για δημοκρατική εκτροπή αυτοί που προέβησαν σε μια πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή, αποφασίζοντας να απέχουν από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, αποποιούμενοι τον θεσμικό ρόλο τους.

Επομένως, είναι ηλίου φαεινότερο ότι όταν δεν έχεις να πεις τίποτα στους πολίτες για το πώς οραματίζεσαι το μέλλον, ενώ δεν μπορείς ούτε να υπερασπιστείς το παρελθόν σου, διότι αυτό φέρνει στη μνήμη εξαιρετικά επώδυνες αναμνήσεις, τότε καταλήγεις να κάνεις το μόνο το οποίο ξέρεις: να διχάζεις, να πολώνεις και να επιχειρείς να κυλήσεις την πολιτική ζωή του τόπου στη λάσπη. Αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε σ’ αυτόν τον ολισθηρό δρόμο, δεν θα βυθιστούμε κι εμείς στη λάσπη.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, εμείς θα συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα, έχοντας την αμέριστη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών, που θα ανανεώσουν στις εκλογές την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις