Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρωσία: Η στιγμή της έκρηξης που σκότωσε τον στρατιωτικό μπλόγκερ στην Αγία Πετρούπολη

Ρωσία: Η στιγμή της έκρηξης που σκότωσε ...

Δείτε βιντεο

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πλήρες βίντεο από τη δολοφονία του μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας την Κυριακή σε καφετέρια όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε αγαλματίδιο.

Για τη φονική έκρηξη έχει συλληφθεί η Ντάρια Τρέποβα, που παρέδωσε το αγαλματίδιο προτομή στον μπλόγκερ. Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ο Τατάρσκι, ένθερμος υποστηρικτής του πολέμου που έχει εξαπολύσει η Ρωσία στην Ουκρανία, να παραλαμβάνει την «παγιδευμένη» προτομή.

Ο Τατάρσκι τοποθετεί την προτομή πάνω σε ένα τραπέζι και στέκεται δίπλα της.

Σε αυτό το σημείο γίνεται η έκρηξη.

Σε άλλο βίντεο που διέρρευσε φαίνεται η Τρέποβα, καθώς ο Τατάρσκι την κάλεσε να κάτσει πιο κοντά με την ίδια να τεντώνει τα χέρια αρνούμενη να πλησιάσει.

Η Τρέποβα συνελήφθη από τις αρχές και τη Δευτέρα οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο με την Τρέποβα να παραδέχεται ότι αυτή παρέδωσε την προτομή στον Τατάρσκι. Ωστόσο, στο βίντεο η Τρέποβα δεν αποκαλύπτει αν γνώριζε ότι υπήρχε βόμβα μέσα στο κουτί και ποιος της το έδωσε.

Ο Τατάρσκι, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μαξίμ Φομίν, είχε περισσότερους από 560.000 ακόλουθους στο Telegram και ήταν ειδικό σε στρατιωτικά θέματα για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις