Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Φωτεινό Αστέρι: Χωρίς κίνηση το πασχαλινό παζάρι-  Οι ανάγκες που καλύπτει

Πάτρα- Φωτεινό Αστέρι: Χωρίς κίνηση το π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Θα λειτουργεί μέχρι το Μ. Σάββατο

Το πασχαλινό του παζάρι πραγματοποιεί και φέτος το Φωτεινό Αστέρι προκειμένου να καλύψει ανάγκες και να στηρίξει πολίτες που χρειάζονται βοήθεια για να επιβιώσουν.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr Η Γεωργία Νικολακοπούλου από το «Φωτεινό αστέρι»,  «και φέτος πραγματοποιούμε το Πασχαλινό μας μπαζάρ με χειροποίητες λαμπάδες. Με τα χρήματα όπως κάθε φορά, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν παρά τη βοήθεια των πολιτών.

Για παράδειγμα στο μαγείρεμα, να θέλουμε να φτιάξουμε φασολάδα, μπορεί να έχουμε φασόλια όμως θα πρέπει να αγοράσουμε τα υπόλοιπα υλικά που χρειάζονται. Υπάρχουν πολλά extra πράγματα που πάντα λείπουν. Ακόμα και για τη διανομή του φαγητού χρειάζονται σακούλες. Μπορεί να ακούγεται αστείο όμως για τις σακούλες χρειαζόμαστε περίπου 30 ευρώ έτσι ώστε να γίνει η διανομή τροφίμων.

Από ένα μπαζάρ μπορεί να συγκεντρωθούν συνολικά μέχρι 500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχει κίνηση, φαίνεται ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ακόμα δεν υπάρχει ανταπόκριση και βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη βδομάδα. Ο κόσμος μόλις πληρώθηκε, ελπίζουμε να γίνει κάτι.

Είναι μία περίοδος που τα παιδιά περιμένουν χαρά όμως η κατάσταση για πολλές οικογένειες είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται και ζητούν λίγο γάλα και πάνες. Τα παιδιά περιμένουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, το πασχαλινό αυγό.

Βλέπουμε πολλές οικογένειες, η κάθε μία έχει το δικό της πρόβλημα.

Το παζάρι μας θα κρατήσει μέχρι το Μ. Σάββατο, καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν. Μία λαμπάδα κοστίζει 10 ευρώ ενώ τα διακοσμητικά από 5-10 ευρώ». 

*Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μας επισκεπτόμενοι την έκθεση.
Θεμιστοκλέους 116 και Β.Ηπείρου Πάτρα
Δευτέρα – Σάββατο 10.00 -14.00 και Δευτέρα – Παρασκευή 17.30- 20.30
Τηλ. 2611104324- 6981044800

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις