Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Π.Γ.Ν.Π & ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε μια συνεργασία με πολλαπλά εκπαιδευτικά οφέλη για τους νέους επαγγελματίες Υγείας

Π.Γ.Ν.Π & ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε μια συνεργασία...

Με τον τρόπο αυτό, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εξασφαλίζει στους σπουδαστές του τομέα Υγείας βιωματική εκπαίδευση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησε το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πάτρα, η 1η Σχολή Υγείας στη Δυτική Ελλάδα, με το (ΠΓΝΠ) Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες μονάδες της χώρας - δυναμικότητας 700 κλινών, αποβλέποντας στην εκπαιδευτική και επαγγελματική ενδυνάμωση των Βοηθών Ακτινολογίας, Νοσηλευτικής, Ιατρικών Εργαστηρίων - Μικροβιολογίας, Φυσικοθεραπείας κ.ά.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, προβλέπεται η από κοινού ανάπτυξη εκπαιδευτικών δράσεων που προσβλέπουν στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του προσωπικού και των υλικοτεχνικών υποδομών του ΠΓΝΠ για την περαιτέρω εξειδίκευση των καταρτιζομένων του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, με τη μορφή εργαστηριακής εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης. Επιπλέον, μέρος της συνεργασίας στοχεύει στην υποστήριξη τμημάτων του ΠΓΝΠ με ανθρώπινο δυναμικό, συμβάλλοντας έτσι στην εύρυθμη λειτουργία αυτών. Με τον τρόπο αυτό, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εξασφαλίζει στους σπουδαστές του τομέα Υγείας βιωματική εκπαίδευση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Στην παραπάνω κατεύθυνση κινείται και η προβλεπόμενη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων και ημερίδων με εισηγήσεις από το προσωπικό του Νοσοκομείου, που στοχεύουν στην ενίσχυση των γνώσεων των σπουδαστών, αλλά και στην ουσιαστική εμπλοκή αυτών σε ενέργειες που φέρουν ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, όπως η διεξαγωγή δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι σε θέματα δημόσιας υγείας και βελτίωσης αυτής κ.ά.

Σχετικά με το ΙΕΚ ΣΒΙΕ…

Η ΣΒΙΕ, εδώ και 56 χρόνια αποτελεί την κορυφαία επιλογή για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση, με τους 55.000 απόφοιτους της να στελεχώνουν τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς της χώρας, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του επαγγελματικού κόσμου στην ποιότητα και το κύρος της Σχολής. Το 2021 ο Οργανισμός έθεσε σε λειτουργία τις πρότυπες εγκαταστάσεις του στην καρδιά της Πάτρας, με σκοπό να αλλάξει το τοπίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

Σχετικά με το ΠΓΝΠ…

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες νοσηλευτικές μονάδες της Ελλάδας, η οποία, εδώ και χρόνια, προσφέρει ιατρική φροντίδα σύγχρονων προδιαγραφών και υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, γεγονός που πιστοποιείται από τους χιλιάδες πολίτες που το επισκέπτονται από όλα τα μέρη της χώρας. Ετησίως εξυπηρετούνται στο Νοσοκομείο άνω των 300.000 πολιτών. Αποτελεί επίσης, μια πλήρη και καλά εξοπλισμένη μονάδα, που προσφέρει μεγάλο εύρος δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων υπηρεσιών.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, ως η 1η Σχολή Υγείας στην Ελλάδα, έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους φορείς στη χώρα, εξασφαλίζοντας για τους σπουδαστές του πρόσβαση σε αυτούς για την πραγματοποίηση της εργαστηριακής τους εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης, αλλά και για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα μετεκπαίδευσης και ημερίδες, που προσθέτουν ένα ισχυρό plus στο βιογραφικό τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά