Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρουν οι μαρτυρίες στη δίκη του Αγρινιώτη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Σοκάρουν οι μαρτυρίες στη δίκη του Αγριν...

Συνεχίζεται η δίκη στα Γιάννενα

 
Συνεχίστηκε χθες η δίκη στο Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων της υπόθεσης που σχετίζεται με την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού μόλις τεσσάρων ετών από 29χρονο σήμερα Αγρινιώτη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε o 29χρονος με την κατηγορία της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση. Η δίκη διεξάγεται απο Στρατοδικείο μιας και οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν όσο ο κατηγορούμενος ήταν στρατιώτης.

Η πρώτη ημέρα της δίκης στις 2 Μαρτίου, διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα διεκόπη και συνεχίστηκε  με την εξέταση της της μητέρας του μικρού αγοριού, της θείας του και της γιαγιάς του.

Όλες τους επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες, με τη μητέρα να στέκεται ιδιαίτερα στο πώς διαπίστωσε τις πράξεις του κατηγορουμένου, μέσα απο την αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της, τις σοκαριστικές  ζωγραφιές που έκανε, αλλά και όσα το ίδιο το παιδί είπε στους γονείς του, τα οποία και επανέλαβε στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγους.

Η σημερινή ημέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα εξεταστεί η μητέρα του κατηγορουμένου, που ήταν η νταντά του πεντάχρονου σήμερα και που μέσω της οποίας ο 29χρονος είχε εύκολη πρόσβαση στο παιδί. Όπως είναι γνωστό, η γυναίκα ήδη διώκεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η οικογένεια του παιδιού να θυμίσουμε πως κατηγορεί τη νταντά πώς γνώριζε για τις πράξεις του γιου της, χωρίς να κάνει κάτι, με την ίδια να αρνείται τα πάντα.

Επίσης θα καταθέσουν και κάποιοι ακόμη μάρτυρες υπεράσπισης του, ενώ πρόκειται και ο ίδιος να απολογηθεί.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις