Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Πήγαμε «Ντέστινυ»: Οι γυναίκες μιλούν για άνδρες, αλλά τελικά για τον εαυτό τους

Πήγαμε «Ντέστινυ»: Οι γυναίκες μιλούν γι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα αδιέξοδα των σχέσεων με πολύ σημερινή γλώσσα και χιούμορ από το ντουέτο Αντιγόνης Κουλουκάκου- Ελένης Καραμούζη

Μην χάσετε την παράσταση «Ντέστινυ», είναι πολύ- πολύ καλοπαιγμένη, ενώ παρακολουθείς και αισθάνεσαι τις καθημερινές ηρωίδες «Ρεββέκα» και «Αννα» πολύ κοντά σου!

Στην ουσία το έργο αποτελεί μια αφοπλιστικά αποκαλυπτική (και ανατρεπτική στο φινάλε) γυναικοκουβέντα. Οι δυο κοπέλες, στενές φίλες και εργαζόμενες, συζητούν στην ταρατσούλα  για τις ερωτικές τους περιπέτειες με πολύ σύγχρονη και τολμηρή γλώσσα, ομολογώντας την απελπισία τους για το αδιέξοδο των σχέσεων, χωρίς όμως να χάνουν το χιούμορ και την ελπίδα τους. Αποζητούν την αγάπη που «μένει», την τρυφερότητα, την ειλικρίνεια, την αφοσίωση και την ευτυχία, έστω κι αν οι σύντροφοί τους προδίδουν τις γυναίκες τους και  προσεγγίζουν τις ίδιες για ευκαιριακό σεξ.  Για εκείνες η ερωτική ικανοποίηση συνδέεται και με το συναισθηματικό «δέσιμο», κάτι που μόνο ανάμεσά τους απολαμβάνουν.

Οι δυο πρωταγωνίστριες, η Αντιγόνη Κουλουκάκου του δημοφιλούς τηλεοπτικού σήριαλ «Η γη της ελιάς» και η συμπολίτισσα ηθοποιός Ελένη Καραμούζη, συγκινούν και προκαλούν αβίαστα πολλά χαμόγελα στο κοινό. Δέχθηκαν ένθερμα συγχαρητήρια από το πρώτο τριήμερο και υπενθυμίζουμε πως θα παίζουν στο θέατρο «Οροφως» της Οθωνος Αμαλίας, ως το τέλος του Απριλίου- Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, με εξαίρεση το τριήμερο του Πάσχα.   

Αμακιγιάριστες και με πρόχειρο «homewear», αποδίδουν ένα επίκαιρο κείμενο του Ακη Δήμου για πρώτη φορά στην Πάτρα, με πρωταρχικό σκηνοθετικό ζητούμενο την εκφραστική φυσικότητα.

Μας άρεσε πολύ που ξεπηδούν από αυτό δυο ολοκληρωμένοι, διαφορετικοί χαρακτήρες που αντιμετωπίζουν αλλιώς τις καταστάσεις. Η μια εκδηλώνει πιο δραματικά την πίκρα, το θυμό και την επιθυμία της για αγάπη και αλήθεια, ενώ η άλλη λειτουργεί με μια αποστασιοποιημένη αφέλεια. Στα όνειρά τους είναι όμως είναι και οι δυο τόσο γοητευτικά παραστατικές!

*Ηδη το δίδυμο έχει κερδίσει θετικά σχόλια από φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες και θεατρόφιλους, σπεύστε να το απολαύσετε κι εσείς. Εμείς ήμασταν εκεί Κυριακή βράδυ μαζί με καλούς φίλους, ήταν παρών και το έτερον ήμισι της Αντιγόνης Κουλουκάκου, ο πατρινός Νίκος Ράικος, υποστηρικτικός και ευγενής.  

Ειδήσεις τώρα

«Χορός των Ρόδων»- Μονακό: Ελαμψαν Μπεατρίς Μπορομέο, Σαρλότ Κασιράγκι με τουαλέτες Chanel και Dior

Χρήστος Ζαμπούνης στο Tatler: Το απίστευτο σπίτι της πριγκίπισσας Αικατερίνης- Πωλείται 39,5 εκ. λίρες

Πάτρα: Μία ιδιαίτερη εκδήλωση για τις «Ελληνίδες του Κόσμου» από την UNESCO και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View