Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοφία Βόσσου για Μικρούτσικο: Δεν είπε και ότι την σκότωσε, πού είναι το μεμπτό;

Σοφία Βόσσου για Μικρούτσικο:  Δεν είπε ...

"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας μιλά για την Όλγα Τρέμη", είπε

Για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην Όλγα Τρέμη, μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα η Σοφία Βόσσου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας μιλά για την Όλγα Τρέμη. Δεν είπε ότι την σκότωσε. Είπε ότι ήταν ο πρώτος της άντρας. Πού είναι το μεμπτό; Γιατί υπερβάλλουμε; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Έλεος είναι απλά τα πράγματα. Τι είναι τόσο σοβαροφάνεια για τον πρώτο άντρα ή την πρώτη γυναίκα; Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε όλη μέρα; Ας καθίσουμε να δούμε το τι συμβαίνει μέσα μας, ο καθένας. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες και ζούμε στη δεκαετία του 50. Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Φτάνει πια», είπε η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Για να βγει να το πει. Ανδρέα πες κάτι και για εμένα. Θα σου κάνω σκηνή τώρα. Μόνο για την Τρέμη θα λες; Εγώ δεν αποκαλύπτω πράγματα. Αυτή είναι δουλειά του Ανδρέα. Το έκανα παλαιότερα. Φτάνει τώρα. Μια φορά το έκανα…». πρόσθεσε με χιούμορ.

πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight