Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατροπή στην υπόθεση ασέλγειας 84χρονου σε 17χρονη – Δεν αναζητείται η μητέρα της

Ανατροπή στην υπόθεση ασέλγειας 84χρονου...

Στα Τρίκαλα

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ασέλγειας σε 17χρονη από 84χρονο στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του trikalaola.gr από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας της 17χρονης, η μητέρα της δεν αναζητείται, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, καθώς αυτή κλήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων από την πρώτη στιγμή.

Έχει δώσει αναλυτικά κατάθεση για την υπόθεση της κόρης της και αναζητείται η οικογενειακή της φίλη η οποία φέρεται να μεσολάβησε για να συνευρεθεί η 17χρονη με τον 84χρονο ή και με άλλα άτομα έναντι αμοιβής, και η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Στον φάκελο της δικογραφίας πάντως, υπάρχει κατηγορία για ασέλγεια του 84χρονου που συνελήφθη την ώρα της πράξης με την 17χρονη σε παλιό κατάστημα στην οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας για μαστροπεία στην οποία εμπλέκεται η οικογενειακή φίλη της οικογένειας της 17χρονης.

Ο χρόνος για το αυτόφωρο όμως έχει παρέλθει και τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο η οικογενειακή φίλη που φέρεται ότι μεσολάβησε τουλάχιστον στη υπόθεση με τον 84χρονο, να εμφανιστεί με συνήγορο υπεράσπισης στην Ασφάλεια Τρικάλων και να καταθέσει.

Εάν αυτό δε συμβεί τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της. Σημειωτέον πως η οικογενειακή φίλη που αναζητείται είναι και αυτή μητέρα.

Η δε μητέρα της 17χρονης που έχει ακόμη ένα παιδί, είναι σε διάσταση με το σύζυγο της εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της.

Οι γονείς της 17χρονης παρόλο που είναι σε διάσταση έχουν άριστες σχέσεις και είναι και δύο βιοπαλαιστές.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr η μητέρα της 17χρονης έχει θιγεί από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ίδια αναζητείται από την Αστυνομία ενώ η ίδια πήγε να καταθέσει, και γι’ αυτό ίσως κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις