Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιχειρηματίας στο Dragons Den πιάστηκε με σκονάκι από τους επενδυτές

Επιχειρηματίας στο Dragons Den πιάστηκε ...

«Ούτε στο σχολείο δεν τα έκανα εγώ αυτά»

Παρά το σκονάκι, ωστόσο, το αποτέλεσμα της παρουσίασής του δεν ήταν το επιθυμητό για τον ίδιο, αλλά ούτε και για τους επιχειρηματίες του σόου, καθώς «κόπηκε» στις εξετάσεις των επενδυτών.
 
Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το Dragons’ Den το βράδυ της Παρασκευής (17/3) μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πέρα από την 16χρονη μαθήτρια Λυκείου και businesswoman Μάρθα Χαλίλ που πιστεύει «στους καλούς δράκους του παραμυθιού» και ενθουσίασε τους επενδυτές η πατέντα της τσάντας διπλής χρήσης, μπροστά στους Dragons εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Αντωνίου.

Συμμετείχε στο σόου επενδύσεων Dragons’ Den εκπροσωπώντας και παρουσιάζοντας την πλατφόρμα διαχείρισης πολυκατοικιών Proper.

Συναντώντας τους επενδυτές του show, ο Βαγγέλης Αντωνίου δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία του, με το άγχος του να κυριαρχεί καθ’ όλη την παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Ο Χάρης Βαφειάς αντιλήφθηκε πρώτος τις σημειώσει στο χέρι του: «Πρόσεξα έχεις γράψει στο χέρι σου κάτι; Δεν είναι κακό, δείξτο μας από μακριά. Δεν χρειαζόταν, φαντάζομαι τα ξέρεις, αλλά τα έχεις μήπως αγχωθείς και τα ξεχάσεις ε; Καλά έκανε ο άνθρωπος, απλά δεν το έκανε λίγο μυστικά για να μην το καταλάβουμε», είπε ο Χάρης Βαφειάς.

Και η αλήθεια είναι πως ο Βαγγέλης Αντωνίου αποκαλύφθηκε χωρίς καμιά προσπάθεια από μέρους του να κρύψει το… ένοχο μυστικό του, καθώς συχνά πυκνά την ώρα που μιλούσε άνοιγε την αριστερή του παλάμη και κάρφωνε το βλέμμα του εκεί για να θυμηθεί τι έχει γράψει. Ήταν δε, τέτοια η ταραχή του που κάποια στιγμή μπέρδεψε και το όνομα της εταιρείας και από Proper την είπε Proter με τον Χάρη Βαφειά να κοιτάζει τους άλλους χαμογελώντας και τον «παίκτη» με οίκτο.

«Ναι, έχω τα κύρια σημεία» είπε για τα γραφόμενα στο χέρι του όταν τον έκαναν… τσακωτό και ξέσπασε σε γέλια.

Η Μαρία Χατζηστεφανή τώρα ξαφνιάστηκε ευχάριστα θέλοντας να δει τις σημειώσεις στο χέρι του: «Θέλω να δω τα σκονάκια, εγώ ούτε στο σχολείο δεν τα έκανα αυτά. Μπορούμε να τα δούμε; Τι λέει εδώ;», είπε η επιχειρηματίας διαβάζοντας τα keywords που είχε στο χέρι του ο Βαγγέλης Αντωνίου ο οποίος συμμετείχε στο Dragons’ Den.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight