Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Απόψε Παρασκευή στην Πάτρα οι Βαγγέλης Γερμανός και Φίλιππος Πλιάτσικας

Απόψε Παρασκευή στην Πάτρα οι Βαγγέλης Γ...

Για μία live μουσική εμφάνιση στο Frida bar, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου

Με μία μουσική παράσταση με τίτλο «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια» εμφανίζονται απόψε Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 live στην Πάτρα στο μπαρ Frida στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός.

Δύο από τους πιο καταλυτικούς & επιδραστικούς δημιουργούς της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που εξακολουθούν να παράγουν μουσική και τα τραγούδια τους «αναπνέουν» ως σήμερα, συναντιούνται για 1η φορά στη σκηνή.

Από το «Μοναξιά μου όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο «Σε θέλω» αλλά και από τα «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα», ο Φίλιππος Πλιάτσικας των θρυλικών Πυξ Λαξ και ο Βαγγέλης Γερμανός θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια μουσική συνάντηση που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από το Πατρινό κοινό.

Μαζί τους θα είναι τρεις σπουδαίοι μουσικοί, οι Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, Νίκος Σάλτας στο πιάνο και Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα.

Υπεύθυνος ήχου ο Νίκος Παπάς.

Οι πόρτες ανοίγουν  μετά τις 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.

Οι αφίσες για το live του Βαγγέλη Γερμανού και του Φίλιππου Πλιάτσικα είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης. Αναμένεται αρκετοί μουσικόφιλοι να δώσουν το απρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture