Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος: Ο Ντένις Γκιούρα ήταν ένα σοβαρό και αγαπητό παιδί, μαχητής στη ζωή και στο στίβο

Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος: Ο Ντένις...

Ο αντιδήμαρχος παιδείας εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του 25χρονου Ντένις Γκιούρα, στους οικείους του & στον Έσπερο όπου ήταν αθλητής

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, αναφορικά με τον χαμό σε τροχαίο δυστύχημα, στην Πάτρα, του 25χρονου πρωταθλητή στίβου Ντένις Γκιούρα,  έκανε την ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Λίγα 24ωρα μετά από την τραγική απώλεια του Γιώργου Μασούρα, ένα νέο χτύπημα ήρθε σήμερα να μας βυθίσει ξανά στη θλίψη και στην οδύνη. Ο πρωταθλητής μας του στίβου Ντένις Γκιούρα έφυγε το ίδιο τραγικά από τη ζωή. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε τροχαίο στην μικρή περιμετρική.

Ήταν ένα σοβαρό και αγαπητό παιδί. Μαχητής στη ζωή και στο στίβο.  Πρωταθλητής στους αγώνες δρόμου με σημαντικές διακρίσεις και με συνεχείς νίκες, τα τελευταία χρόνια, στο Run Greece Πάτρας.   

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του, στον Έσπερο του οποίου ήταν αθλητής, σε όλη την αθλητική οικογένεια της πόλης μας».

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο άτυχος νέος αθλητής, το βράδυ της Τετάρτης 15/3/2023 έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στην μικρή περιμετρική της Πάτρας, στο ύψος του Ρωμαϊκού υδραγωγείου και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής ωστόσο ο Ντένις Γκιούρα ανασύρθηκε νεκρός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις