Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι γίνεται με το θεατράκι στην Κρήνη; Τείνει προς «Γεφύρι της Άρτας»

Πάτρα: Τι γίνεται με το θεατράκι στην Κρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Θα έπρεπε ο εργολάβος εδώ και δυόμιση χρόνια τουλάχιστον να έχει ολοκληρώσει  τις  εργασίες

Πολύ αργά προχωρούν οι εργασίες για το θεατράκι στην Κρήνη. Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο ακούμε εδώ και χρόνια και που περιλαμβάνει και την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Ανδρέας Φρούντας, «πρώην αντιδήμαρχος Μεσσάτιδος-νυν κοινοτικός σύμβουλος Κρήνης  «είχε προχωρήσει μία μελέτη για την γενικότερη ανάπλαση της περιοχής. Αυτή τη στιγμή ο Δήμος της Πάτρας φτιάχνει μόνο το χώρο που προορίζεται για μπάσκετ. Δεν έχει προχωρήσει στο σύνολο της ανάπλασης της περιοχής.

Το συγκεκριμένο έργο έχει δημοπρατηθεί εδώ και τρεισήμισι χρόνια, έχει μπει ο εργολάβος και πάει τόσο αργά που είναι σα να μην προχωράει καθόλου. Έχουν περάσει τόσα  χρόνια και δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Έχουμε ρωτήσει τη δημοτική αρχή ποιοι είναι οι λόγοι, και η απάντηση είναι ότι δεν έχει χρήματα ο εργολάβος.

Σε σχέση με το θεατράκι, όπου θα έμπαινε μάρμαρο και θα γινόντουσαν και άλλες περιφερειακές εργασίες όπως η δημιουργία μάντρας, επίσης δεν προχωράει τίποτα ούτε και ξέρουμε πότε θα ολοκληρωθεί η εργολαβία. Είναι άγνωστο. Θα έπρεπε ο εργολάβος εδώ και δυόμιση χρόνια τουλάχιστον να έχει ολοκληρώσει  τις  εργασίες.

Πρόκειται για ένα χώρο που μπορεί να αναπτυχθεί. Όλη η Πάτρα παρακολουθεί θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Θα πρέπει η δημοτική αρχή να δει πιο σοβαρά αυτό το έργο και να το ολοκληρώσει».

 

Φωτογραφίες:asteriotis

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις