Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άσχημα νέα για το λευκό τιγράκι που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια

Άσχημα νέα για το λευκό τιγράκι που βρέθ...

Πώς βρέθηκε στη χώρα μας;

Για το απάνθρωπο περιστατικό σχετικά με ένα λευκό τιγράκι που βρέθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα σε κάδο σκουπιδιών έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, μίλησε σήμερα το πρωί, ο διευθυντής του Αττικού Πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέ.

Το τιγράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, είναι περίπου 3 με 4 μηνών και παράλυτο. Βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και δυστυχώς δεν έχει προοπτικές για βελτίωση.

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση, από τη μέση και κάτω έχει αδυναμία πλήρη, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια του. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει, κάναμε ακτινογραφία, δείχνουν μια κακή κατάσταση», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής του Αττικού Πάρκου.

Σχετικά με το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα το άτυχο τιγράκι, ανέφερε ότι «Αεροπορικώς αποκλείεται να ήρθε. Είτε ήρθε με αυτοκίνητο στη χώρα μας μέσω Ιταλίας, αλλά να έρθει σε σύνορα που υπάρχει έλεγχος, το θεωρώ πολύ απίθανο. Μπορεί να έχει έρθει με καράβι».

Παράλληλα ανέφερε ότι «Δεν νομίζω ότι γεννήθηκε έτσι. Η εκτίμηση η δική μας, των κτηνιάτρων εδώ (έχουμε δυο κτηνιάτρους που το έχουν εξετάσει και έκανε και ακτινογραφίες), στο αριστερό πόδι έχει κάποιον ήλο, δηλαδή έχει περαστεί ήδη από κάποιο ιατρείο, όμως η εγχείρηση αυτή στο πόδι είναι πολύ κακή. Δεν γεννήθηκε έτσι».

Όσον αφορά την τύχη του από εδώ και πέρα, ο κ. Ζαν Ζακ Λεσουέ τόνισε ότι: «Εμείς το έχουμε δηλώσει στις αρχές, στην Περιφέρεια, στο δασαρχείο, η απόφαση είναι δική τους. Δεν είναι δικό μας ζώο».

Ωστόσο, δήλωσε ότι «Θα κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα να κάνουμε ένα MRI scan, να έχουμε μια πλήρη εικόνα, διότι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθεί θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις