Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η τοπική Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Σταύρο Μπαλαδήμα

Πάτρα: Η τοπική Νέα Δημοκρατία αποχαιρετ...

Όπως αναφέρει, ο εκλιπών ήταν μαχητικός, ασυμβίβαστος & ανιδιοτελής - Λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για τις 8/3 με την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ

Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας του Σταύρου Μπαλαδήμα, μέλους του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα Πάτρας, από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον πρόωρο χαμό του Σταύρου Μπαλαδήμα.

Γαλουχήθηκε μέσα από τις τάξεις της ΟΝΝΕΔ. Ως μέλος του Δ.Σ. στην συνέχεια της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νοτίου Τομέα Πάτρας βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Μαχητικός, ασυμβίβαστος, ανιδιοτελής υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας.

Στους συγγενείς του ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα Μέλη και οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ο Σταύρος Μπαλαδήμας έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, λόγω του τραγικού δυστυχήματος με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, σε ένδειξη σεβασμού και εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ανακοινώνει πως η προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 εκδήλωση, για την Ημέρα της Γυναίκας  στην Πάτρα με ομιλήτρια την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ αναβάλλεται. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις