Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινό Καρναβάλι 2023: 111 συλλήψεις, 62 για ναρκωτικά- Χειροπέδες και σε δύο ανθυπολοχαγούς

Πατρινό Καρναβάλι 2023: 111 συλλήψεις, 6...

Παραβάσεις και για υπαίθριες ψησταριές

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προχώρησε σε 111 συλλήψεις - οι 62 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όμως σε τρεις περιπτώσεις σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματική διακίνηση, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους διαμοιρασμένες ποσότητες και ζυγαριές.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως τη νύχτα του Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Καρναβαλιού συνελήφθησαν δύο νεαροί ανθυπολοχαγοί του Στρατού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας (κατά περίπτωση), καθώς στην κατοχή τους είχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,7 γραμμαρίων, κάνναβη 1,8 γραμμαρίων και δύο χάπια «ecstasy».

 Αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, ξεκινούν οι διαδικασίες για την απόταξη των δύο ανθυπολοχαγών του Στρατού, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής για κατοχή κάνναβης και χαπιών στην Πάτρα. Οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

 Επίσης, σε ξεχωριστές περιπτώσεις και σε τυχαίους ελέγχους συνελήφθησαν άτομα που είχαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, ενώ σε τρεις περιπτώσεις προέκυψαν κακουργηματικές πράξεις καθώς βρέθηκαν ζυγαριές και μοιρασμένες συσκευασίες.

 Μια γυναίκα μάλιστα έκρυβε τέσσερις δόσεις στο σπίτι της και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν. Ακόμα, έγιναν 11 συλλήψεις για οπλοκατοχή (κυρίως μαχαίρια), κροτίδες και βεγγαλικά αλλά και για δύο για κατοχή 14 πλαστών χαρτονομισμάτων και 9 γρ. χασίς.

ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΒΡΑΧΟ ΗΡΩΙΝΗΣ

Στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Πρέβεζας συνελήφθη άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Άρτα και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους 26,9 γραμμαρίων, την οποία σκόπευε να διακινήσει σε χρήστες περιοχών της Πρέβεζας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

 ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

 Ελεύθερες αφέθηκαν με προφορική εντολή του Εισαγγελέα οι δύο νεαρές, ηλικίας 18 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της έρευνας για την πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα συνομήλικου τους και διότι στην κατοχή μιας εξ αυτών βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κορίτσια φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 19χρονο, επίσης από την περιοχή της Ηλιούπολης. Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, στις 20.00 της Παρασκευής ο 19χρονος φέρεται να έκανε χρήση ουσιών και στη συνέχεια σε κατάσταση πανικού, βγήκε από το δωμάτιο, κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου, ανέβηκε ένα κάγκελο και έπεσε. Βρέθηκε τραυματισμένος στον χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας όπου βρίσκεται η πισίνα. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πατρών χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

ΚΑΙ 24 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ

 Η Αστυνομία προχώρησε και σε ελέγχους για παραεμπόριο όπου διαπίστωσε 24 παραβάσεις για υπαίθριες ψησταριές.

πηγή εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις