Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αστρολογία: Τα τρία ζώδια που πάντα παίρνουν εκδίκηση

Αστρολογία: Τα τρία ζώδια που πάντα παίρ...

Δεν ξεχνούν ποτέ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο και… τρία ζώδια έχουν μια τάση να μην ξεχνάνε.

Ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ο οποίος ανήκε στο ζώδιο του Ταύρου, έγραψε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ ξανά, δεν θα μείνω στάσιμος, έως ότου είτε ο θάνατος κλείσει αυτά τα μάτια μου, είτε η τύχη μου δώσει ένα μέτρο εκδίκησης».

Ενώ κάποιοι ανάμεσά μας – πιο φωτισμένοι- επιλέγουν να συγχωρούν και να ξεχνούν, οι υπόλοιποι επιλέγουν τον δρόμο της δίκαιης ανταπόδοσης. Από την περιστασιακή μικροπρέπεια μέχρι τα μακροχρόνια αντίποινα, τρία ζώδια είναι πιο διατεθειμένα να κρατούν κακία, να… πάρουν ένα παράπονο στον τάφο τους και να επιζητούν εκδίκηση ακόμη και αν τους κοστίσει.
Αυτά τα τρία ζώδια θα πάρουν εκδίκηση με κάθε κόστος
ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που διέπει τα περιουσιακά στοιχεία και την αισθητική, αυτό το ζώδιο είναι πιο διατεθειμένο σε σχέση με άλλα, να εκδικηθεί μέσω του πλούτου και της σεξουαλικότητάς του.

Οι Ταύροι από τα νεανικά τους χρόνια… έχουν τάση στις βεντέτες και είναι πρόθυμοι να πάρουν τα παράπονά τους στον τάφο τους. Ο Dennis Hopper, που ήταν Ταύρος, είχε απαγορεύσει στη διαθήκη του στον πρώην φίλο του Peter Fonda να παραστεί στην κηδεία του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την τάση του για εκδίκηση, όταν αισθανθεί ότι περιφρονείται. Οι Σκορπιοί νιώθουν βαθιά, αγαπούν δυνατά και εάν τους φερθούν άσχημα, το ανταποδίδουν με σκληρότητα.

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού δεν ξεχνά τίποτα και συγχωρεί ακόμη λιγότερο. Μυστικοπαθείς και έμπειροι στο να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν», οι Σκορπιοί παίζουν μακροπρόθεσμο παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Από τα τρία ζώδια που αναφέρονται, ο Αιγόκερως είναι περισσότερο διατεθειμένος να σερβίρει την εκδίκηση κρύα. Βασιζόμενοι σε μια στρατηγική, δεν χτυπούν κάτω από τη ζώνη αλλά ακριβώς στο πορτοφόλι. Επιλέγουν πάντα εκδίκηση που θα μείνει αξέχαστη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being