Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι: Τι θα ισχύει στο κέντ...

Πατρινό Καρναβάλι: Τι θα ισχύει στο κέντρο μετά την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος- Από πότε τίθεται σε ισχύ

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το μέτρο για την αποσυμφόρηση της Ρήγα Φεραίου

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος προχωρούν οι αρμόδιες αρχές από το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το μέτρο που έχει ως σκοπό την αποσυμφόρηση της Ρήγα Φεραίου θα τεθεί σε ισχύ από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα ισχύσει μέχρι τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Πρόκειται για ένα μέτρο που πάρθηκε για την ασφάλεια των Καρναβαλιστών καθώς θα βοηθήσει να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να υπάρχει «αέρας» στα κεντρικά σημεία της πόλης. Τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε έχουν δείξει ότι χρειαζόταν μία λύση έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για όσους διασκεδάζουν στο κέντρο μετά τις παρελάσεις.

Η πεζοδρόμηση θα γίνει από την Κολοκοτρώνη μέχρι τη Γούναρη με την τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία. Στην Κορίνθου και Κανακάρη θα υπάρχει η πιάτσα ταξί, όπως και στην Κολοκοτρώνη ενώ τα λεωφορεία θα περνούν από την Κανακάρη.

Με δεδομένο ότι στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι θα υπάρχει ρεκόρ επισκεψιμότητας, η αστυνομία θα έχει έντονη παρουσία και θα είναι σε ετοιμότητα έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά με βασικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών. Να σημειώσουμε ότι σήμερα από το ΚΤΕΛ Κηφισού αναχωρούν λεωφορεία κάθε πέντε λεπτά ενώ συνολικά θα γίνουν προς Πάτρα 180 δρομολόγια.

Σημαντικό είναι ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι από μικτά κλιμάκια προκειμένου να εμποδιστεί η διοχέτευση αμφιβόλου ποιότητας αλκοολούχων ποτών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr